M1 işlemcili yeni iMac tanıtıldı: 7 farklı renk seçeneği

0
712 Okunma

Apple, Spring Loaded etkinliğinde M1 işlemcili yeni bir iMac piyasaya sürdü. Şık tasarımı ve birbirinden canlı renkleriyle piyasaya duyurulan bilgisayarın teknik özelliklerine bir göz atalım.

M1 işlemcili yeni iMac (2021) özellikleri

Apple, M1 işlemcili çok daha kompakt ve dikkat çekici derecede ince bir tasarıma sahip yepyeni bir iMac’i tanıttı. 24 inçlik ekran boyutuna sahip olan modelde 4.480 x 2520 piksel çözünürlüklü 4.5K ekran yer alıyor. Yeni iMac, 1080p FaceTime HD kamera, stüdyo kalitesinde mikrofonlar ve altı hoparlörlü bir ses sistemi içeriyor. Ayrıca yeni iMac’te, iPhone ve iPad’lerde gördüğümüz True Tone teknolojisi yer alıyor.

iMac’e ilk kez Touch ID eklendi. Kullanıcılar artık Touch ID sayesinde bilgisayarlarını parmak izleriyle açabilecek veya Apple Pay ile ödeme gerçekleştirebilecekler. 7 farklı renk seçeneğiyle gelen yeni iMac, 30 Nisan Cuma gününden itibaren Apple’ın resmi web sitesinden sipariş edilebilecek.

iMac’in fiyatlandırması ise şu şekilde:

  • iMac 2021, 7 çekirdekli GPU sürümü 1.299 dolardan satışa sunulacak. Cihazda 8 çekirdekli CPU, 8 GB RAM, 256 GB SSD, iki Thunderbolt, Magic Keyboard ve Magic Mouse bağlantı girişi yer alacak.
  •  iMac 2021, 8 çekirdekli GPU sürümü ise 1.499 dolar fiyat etiketine sahip olacak. Cihazda 8 çekirdekli bir CPU, 8 GB birleşik bellek, 256 GB SSD, iki Thunderbolt bağlantı noktası, iki ek USB 3 bağlantı noktası, Dokunmatik Kimlikli Magic Klavye, Magic Mouse ve Ethernet yer alacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz