Takip cihazı Apple AirTag tanıtıldı!

0
593 Okunma

Apple, bu akşam gerçekleştirdiği etkinlikte uzun süredir beklenen AirTag‘i tanıttı. Apple’ın Find My uygulamasıyla eşyalarınızı takip etmenize ve bulmanıza yardımcı olan küçük ve zarif tasarımlı aksesuar AirTag’in özelliklerine bir göz atalım.

Apple AirTag özellikleri

Uçtan uca şifreleme ile konum verilerini gizli ve anonim tutarken kayıp bir öğenin bulunmasına yardımcı olan AirTag’in kompakt bir tasarımı bulunuyor. Parlatılmış paslanmaz çelikten üretilmiş cihaz, değiştirilebilir bir bataryaya sahiptir. Ayrıca suya ve toza dayanıklıdır.

Apple’ın başkan yardımcısı Kaiann Drance, “Yaşamlarındaki önemli öğeleri takip etmelerine ve bulmalarına yardımcı olmak için geniş Find My ağından yararlanarak AirTag’in tanıtımıyla bu inanılmaz yeni özelliği iPhone kullanıcılarına sunmaktan heyecan duyuyoruz” dedi ve ekledi “Tasarımı, benzersiz bulma deneyimi ve yerleşik gizlilik ve güvenlik özellikleriyle AirTag, müşterilere Apple ekosisteminin gücünden yararlanmanın ve iPhone’un çok yönlülüğünü artırmanın başka bir yolunu sağlayacak.”

Apple AirTag fiyatı

Yeni takip cihazının fiyatı 29 dolar olarak belirlenmiş durumda. Amerika Birleşik Devletleri’nde ve bazı diğer ülkelerde 20 Nisan‘dan itibaren satışa çıkacak olan AirTag Türkiye piyasasında da yer alacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz