Magellano Light teleskopik lamba sizi aydınlatacak

0
228 Okunma

Magellano Light teleskopik lamba sizi aydınlatmak için tasarlandı. Işığı evlere getiren yeni bir tasarım ile karşınızdayız. Günümüzde aydınlatma ürünleri üzerine çok fazla zaman harcandı ve çok faydalı ürünler karşımıza çıktı PembeTeknoloji.com.tr’de de birçok aydınlatma haberini ve inceleme videolarını ekranlarınıza getirmiştik.

Konsept tasarım olarak hazırlanan bu aydınlatma sisteminin farkları neler?

Neler sunuyor?

Diğer aydınlatmaların aksine bu lambaların boylarını siz belirlemiyorsunuz. Normalde evlerde kullanılan ve tavandan asılan lambaların boyunu elle ayarlamamız gerekirken bunu yeni tasarımda boyunu ışık kendisi ayarlıyor.

Bu haberi de okuyabilirsiniz:
https://pembeteknoloji.com.tr/xiaomi-mi-led-akilli-ampuller-mwc-2019da-yandi-16413/

Şu ana kadar ışıkların yani aydınlatmaların tek görevi bulunduğumuz yerin ışıkla dolmasıydı geldiğimiz son noktada ise artık gece uykusuna kadar geçen sürede nasıl bir ışıkta uyumamız gerektiği ya da meditasyon yaparken ne gibi ışıklar kullanmamız gerektiği evin renk değiştirmesini sağlayan aynı zamanda farklı desenleri de tavana ve duvara yansıtabileceğimiz bir sistemler geliştirildi.

Bunun en bariz örneği de bebekler üzerinden oldu diyebiliriz, öyle ki artık bebeklerin uyuduğu oda da tavana yansıtılan yıldız simgeleri, ya da düşük güçte uykuya geçişi hızlandıran dinlendirici ışıklar bize durumu kanıtladı.

Yapay zekanın dokunmadığı hiçbir şey kalmadı, artık akıllı evlerin sayısının da artmasıyla yapay zekayı duvarımızda, buzdolabımızda, çamaşır makinemizde hatta elektrik süpürgemizde görmekteyiz. Kimi insanlar için iyi olsa da kimi insanları da oldukça ürküten bir gelişmeler zinciri olarak görülüyor bu üretim ve icat haberleri. Dileğimiz insan sağlığına ve insan ırkına zarar vermeden amacı sadece hayatı kolaylaştırmak olan ürünlerle karşımıza çıkmaları.

Siz hayatı kolaylaştıran ürünlerden en çok hangisini üretmek veya ürettirmek isterdiniz?

Nasıl yapıyor?

Nasıl çalıştığına değinecek olursak, odanın ışık durumuna göre uzayıp kısalabilen boy farkı ile ışık şiddeti yerine boy uzunluğu ile ışığın şiddetini ayarlıyor. Oldukça şık tasarımlar barındıran lambanın ev konseptine oldukça uyumlu olduğunu da dile getirelim.

Magellano Light, 2019 yılında  A ‘Design Award ödülünü kazandı .



Tasarımcısı: Aldo Deli

Şu an için kodlar ve yapay zeka ile zenginleştirilen aydınlatma sistemleri günümüzde ne hale gelecekler bir fikriniz var mı?



CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz