Asus ZenBook Edition 30 altın ve deriyi birleştirdi

0
213 Okunma

Asus 30’uncu yılını özel seri dizüstü bilgisayar modelleriyle tanıtıyor. Asus ZenBook Edition 30 isimli bilgisayar beyaz deri kaplamanın üzerinde Star Trek’in yıldız filosu amblemine benzeyen bir ambleme yer veriliyor. Ayrıca bu logunun 18 ayar altın olduğunu da söyleyelim.

Yeni bilgisayar ile ilgili açıklama yapan Asus Yönetim Kurulu Başkanı Jonney Shih, bilgisayarın hakiki deri parçasından yapıldığını söyledi. Her kaplamanın terzi tarafından dikildiğine değindi. Bilgisayarın inci beyaz faresi ve deri koruma kılıfı da bulunuyor.

Asus ZenBook Edition 30 modelinde Intel’in 8’inci nesil Core i7 işlemcisi kullanılıyor. Grafik birimi tarafında ise GeForce MX250’ye yer veriliyor. Yüzde 95’lik bir ekran kasa oranı sunan bilgisayarın çerçevesiz bir ekrana sahip olması da bilgisayara ekstra bir hava katıyor.

Bilgisayarın fiyatı ve çıkış tarihi henüz belli değil. Ancak, premium bir bilgisayar olan ZenBook Edition 30 sınırlı sayıda üretilecek ve tahminlere göre ucuz bir dizüstü bilgisayar olmayacak.

Asus için bu deri denemesi ilk değil. Şirket daha önce de 2006 yılında S6F dizüstü bilgisayarını tanıtmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz