Mayın Tarlası oynamayı özleyenler buraya!

0
1.406 Okunma

Microsoft, Windows’un klasik oyunlarından Mayın Tarlası, hemen herkesin en az bir kez oynadığı veya tutkun olduğu oyunlardan. Henüz gelişmiş grafiklerin, oyunların hatta internet kullanımının yaygınlaşmadığı dönemlerde çocukluğumuzun bir kısmını bu oyunu oynayarak geçirdik. Şimdi özleyenler ve tekrar oynamak isteyen MacBook sahiplerine müjde. PROXIMITYMINES sayesinde MacBook cihazlarınızda Mayın Tarlası oynayabileceksiniz.

MacBook’a Mayın Tarlası yükleyin

Nostaljik görüntüsü kaybedilmeden daha da dijitalleştirilen bu uygulamayı MacBook‘larınıza indirebilirsiniz. Uygulamanın tam sürümü için ücret ödemeni gerekse de temel sürüm ile de oyunu oynayabiliyorsunuz. Uygulama indirmeye sunulurken sadece oyunun hayranlarına değil, henüz hiç oynamamış yeni nesilleri de hedeflemişler. Sitenin içerisinde oynamayı bilmeyenler için “Nasıl Oynanır?” alanı oluşturmuşlar.

Mayın Tarlası nasıl oynanır?

Oyun ekranın da 3 alan bulunuyor.

  • İlk kutucukta tarladaki mayın sayısının toplam adedi,
  • Orta kısımda yeniden başlat düğmesi,
  • Son kutucukta ise oyun oynarken geçirdiğiniz süre yeralıyor.

Aşağı kısımdaki küçük kareler sizin tarlanız. Kutucukların bazılarında mayınlar var. Siz mayınların nerede olduğunu tahmin ederek tarlayı temizlemeye çalışacaksınız. Oyuna başlamak için ilk tıkladığınız kutucukta asla mayın çıkmayacak. Karonun üzerine basılı tuttuğunuzda bir sayı belircek. Bu sayı basılı tuttuğunuz karonun etrafındaki toplam mayın sayısını gösteriyor. Bu ipuçları sayesinde tarlanın tamamını mayınlara basmadan açmanız gerekiyor.

90’ların en çok oynana oyunlarından olan Mayın Tarlası‘nı özlediyseniz ve MacBook kullanıyorsanız PROXIMITYMINES sayesinde buradan indirebilirsiniz. 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz