Telefon bağımlılığına son verecek uygulama!

0
343 Okunma

Akıllı telefonlara olan bağımlılık artık bir hastalık haline geldi. Gün için de sadece ihtiyaclar sebebi ile kullandığımız telefon, artık her saniye elimizde durur oldu. Durum öyle çok abartıldıki telefona daldığından dolayı tuvalette ayağı uyuşanlar, yemeğin altını yakanlar ve hatta yemek yemek için bile kalkamayan insanların sayısı gittikçe artmaya başladı. Telefon bağımlılığına son verebilecek güç aslında yine sizken bunu başaramıyorsanız, Lock Me Out uygulaması ile bu sorundan kurtulabilirsiniz.

[benzer]https://pembeteknoloji.com.tr/3-adet-google-uygulamasi-ile-hayatinizi-duzenleyin-11093/[/benzer]

Lock Me Out uygulaması nedir?

Android marketlerde yer alan bu uygulama, kendini telefonlara kaptıranlar için çözüm olacak. Oyun oynarken veya sosyal medyada gezinirken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsanız ücretsiz edinebileceğiniz Lock Me Out uygulaması ile kısıtlar koyabilirsiniz.

Bu uygulama ile telefonda ne kadar süre geçireceğinizi seçerek belirlediğiniz süre sonunda ekranınızın kapanmasını sağlayabilirsiniz. Örneğin; gün için de Instagram’da gereğinden fazla zaman geçiriyorsanız uygulamayı listeye alıp belilediğiniz süre sonunda kapanmasını sağlayabilirsiniz.

Uygulamayı açtığınıda ne kadar süre ekran kapanmadan uygulama da kalacağınızı ve süre dolduğunda ne olacağını seçiyorsunuz. Daha sonra hangi uygulamalarınızın takip edileceğiniz seçerek, mail yada önemli iş programlarınızı bu planın dışında bırakabiliyorsunuz. Bu işlemleri yaptıktan sonra uygulamanın hangi saatler arasında çalışacağına karar veriyorsunuz. Tüm bu seçimlerinizden sonra son kontrolleri yaparak uygulamadan çıkabilirsiniz.

Telefon bağımlılığına son verecek bu uygulamayı Android cihazlarınıza ücretsiz indirmek için buraya tıklayınız.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz