Mayıs ayının en çok indirilen uygulamaları açıklandı

0
155 Okunma

Haziran ayına girmemiz ile birlikte Mayıs ayının en çok indirilen mobil uygulamadı belli oldu. Sensor Towers’tan gelen rapora göre TikTok geçtiğimiz ay gibi bu ayda liderliği elinden bırakmadı. İşte Mayıs ayının en çok indirilen uygulamaları

Facebook, Messenger ve Instagram’a bir yenilik geliyor

TikTok liderliği elden bırakmıyor

Sosyal medya platformlarına gelen yeni özellikler zaman zaman indirme oranlarına etki ediyor. Özellikle yeni çıkmış ve trend haline gelen uygulamaların aylık bazda rekor seviyede indirmeler yakalayabiliyor. Fakat Sensor Towers’tan gelen rapora Nisan ayında olduğu gibi Mayıs ayında da TikTok uygulaması liderliği elden bırakmadı.

mayıs ayının en çok indirilen programları

Her yeni ayda geçen ayın en çok indirilen uygulamalarını raporlayan Sensor Towers Haziran ayına girmemizle mayıs ayının da raporlarını ortaya koydu. iOS ve Android tarafında ayrı ayrı sonuçlar elde edilen rapora göre; TikTok birinciliği elden bırakmadı. Android tarafından TikTok uygulamasını Facebook takip ederken; iOS tarafından ikinciliği YouTube uygulaması aldı.

İki platformda da başarı sağlayan TikTok; dünya genelinde 80 Milyondan fazla indirme ile bu başarıyı yakaladı. Bu oranın büyük bir kısmını (%16) Brezilya’ya borçlu. Takibindeki Facebook ise 53 milyon indirme ile 2. sırada yer aldı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz