Mecliste dikkat çeken öneri: Enes Batur’u dinleyelim

0
269 Okunma

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu‘nun sosyal medya platformlarını ele aldığı toplantıda üyeler, Enes Batur’un meclise çağırılmasını ve dinlenmesini önerdi. İşte detaylar:

Meclis Batur’u dinleyecek

Komisyon üyeleri, YouTube’da 15 milyon takipçisi olan Enes Batur’u dinlemek istediklerini dile getirdi. CHP Muğla Milletvekili Burak Erbay,

Dünyanın bildiği bir kişi. Onu muhatap alıp buraya belki davet etmemiz gerektiğini düşünüyorum yani dinlememiz lazım. Yani nasıl bakıyor, nedir, ne düşünüyor? Çünkü milyonlarca genci etkiliyor, bizim çocuk, herkes oturup 5-6 yaşında çocuklarımız deli gibi onu izliyorlar” ifadelerini kullandı.

mecliste-dikkat-ceken-oneri-enes-batur-u-dinleyelim-1

Hürriyet’ten Umut Erdem’in haberine göre komisyon üyeleri; Facebook, Twitter, Instagram Türkiye temsilcilerinin Meclis’e çağrılması konusunda da ortak bir karar aldı. Komisyon Başkanı Hüseyin Yayman: Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, TikTok, VKontakte, YouTube, Dailymotion, LinkedIn, Spotify, Netflix, Amazon Prime; Türkiye’de temsilciliklerini açtılar. Bu, gerçekten ülkemiz adına çok sevindirici. Türkiye’de en çok kullanıcıya sahip olan sosyal ağlardan başlayarak bu sosyal ağların Türkiye’ye davet edilmesi ve burada Meclisimize çalışmalarıyla ilgili bilgi verilmesi konusunda komisyonumuzun bir gündemi var.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz