2021’in en iyi fotoğraf düzenleme uygulamaları

0
336 Okunma

Fotoğraflarınızın beğenisi arttıracak 2021’in en iyi fotoğraf düzenleme uygulamalarını sizler için derledik. İşte o uygulamalar

Instasize

2021’in en iyi fotoğraf düzenleme uygulamaları listemizin ilk sırasında Istasize yer alıyor. Bu uygulama ile fotoğraflarınızı düzenleyebilir, kolaj hazırlayabilir ve profesyonel yazı tiplerine ulaşabilirsiniz. Ayrıca Instasize sayesinde kendi filtrelerinizi oluşturabilir daha sonra kendinize has özellikte fotoğraflar yaratabilirsiniz.

Snapseed

2021-in-en-iyi-fotograf-duzenleme-uygulamalari-2

Google tarafından geliştirilmiş ücretsiz ve profesyonel bir fotoğraf düzenleme uygulaması olan Snapseed, harika bir kullanıcı arayüzü sunmakta. Uygulama üzerinden, çektiğiniz fotoğraflara hazır filtreler ekleyebilir ve bu sayede harika görünümler kazandırabilirsiniz.

MOLDIV

2021-in-en-iyi-fotograf-duzenleme-uygulamalari-3

2021’in en iyi fotoğraf düzenleme uygulamaları listemizde yer alan bir diğer uygulama MOLDIV. Bu uygulama 300′den fazla yazı tipi, 201 filtre ve 92 arkaplan desenleri ile harika fotoğraflar oluşturmanıza olanak sağlıyor.

2021’in en iyi 5 kahve makinesi

Afterlight

2021-in-en-iyi-fotograf-duzenleme-uygulamalari-4

Afterlight uygulaması, bünyesinde barındırdığı 75’ten fazla filtrelerin yanında doku özellikleri ile de dikkat çekiyor. Fotoğraflarınıza bambaşka bir görünüm kazandıran doku özelliğinin yanında üst seviye fotoğraf düzenleme araçları ile ön plana çıkıyor.

VSCO

2021-in-en-iyi-fotograf-duzenleme-uygulamalari-5

En iyiler listesinde yerini koruyan VSCO, mobil fotoğrafçılık ile uğraşanların vazgeçilmez uygulamaları arasında. Uygulama, zengin filtre ve düzenleme seçenekleri ile beğenileri topluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz