Merakla beklenen Squid Game 2. sezon fragmanı yayınlandı!

0
335 Okunma

Squid Game ilk çıktığı zamandan beri oldukça popüler olan bir Netflix dizisi. 2021 yılında yayınlanan 1. sezonunun ardından 2 yıl sonra dizinin 2. sezonu geliyor. Merakla beklenen Squid Game 2. sezon fragmanı ise yayınlandı. İşte detaylar…

Fragmanı yayınlanan Squid Game dizisinin 2. sezonu ne zaman çıkacak?

Dizi ilk çıktığı andan itibaren oldukça büyük bir hayran kitlesine sahip oldu. Bilmeyenler için ilk sezonunun konusu ise şöyle: Ekonomik problemlere sahip bir sürü kişinin bir yerde toplanıp ölümcül bir oyun oynamasını ve ardından hayatta kalıp kazanan kişinin ise büyük bir ödül ile yarışmadan ayrılmasını konu ediniyor. Dizinin ilk sezonunda Seong Gi-hun adlı boşanmış bir kişiye odaklanan yapımın 2. sezonunda da yine aynı kişiyi merkeze koyması tahmin edilenler arasında yer alıyor.

Dizinin ilk fragmanı izleyiciyi 2. sezonda nelerin beklediğine dair ipuçları veriyor. Yaklaşık 20 saniye olarak paylaşılan fragman Seong Gi-Hun (Lee Jung-jae) adlı ana karakterin gösterimiyle başlıyor. Fragmana göre havalimanından telefonla konuşarak çıkan karaktere telefonun diğer ucundaki kişi “Kararından pişman olacaksın” diye bir cümle kuruyor. Bunun karşılığından ana karakter olan Seong Gi-Hun’dan “Seni ne olursa olsun bulacağım” yanıtını alıyor.

Yeni sezonun 2024 yılında yayınlanması bekleniyor. Ancak net bir tarih henüz yapımcı tarafından seyirci ile paylaşılmadı. Bununla birlikte oyuncu kadrosunun tam listesi de bilinmeyenler arasında yer alıyor. Önümüzdeki günlerde yayınlanacak olan diğer fragmanlar ile kadronun nasıl şekilleneceği belli olacak. Aynı zamanda yine ilerleyen günlerde dizinin çıkış tarihi için net bir tarih verilmesi de beklenenler arasında bulunuyor.

Squid Game 2. sezon fragmanı

 

Squid Game dizisinin 2. sezon fragmanı ile ilgili görseller de Netflix Türkiye resmi X (Twitter) hesabı üzerinden paylaşıldı. Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Dizinin fragmanını izlediniz mi? Görüşlerinizi aşağıda bulunan Yorumlar kısmında bizlerle paylaşmayı unutmayın…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz