Meta, Instagram’ın sevilen özelliğinin fişini çekiyor!

0
111 Okunma

Meta, popüler uygulama Instagram ve Facebook arasındaki çapraz mesajlaşma özelliğini devre dışı bırakacağını açıkladı. İşte Meta’nın o kararı hakkındaki detaylar…

Facebook ve Instagram arasındaki çapraz mesajlaşma özelliği devre dışı bırakılacak!

Milyonlarca kullanıcıya sahip popüler sosyal medya uygulaması Instagram, Meta’nın aldığı yeni bir karar ile gündemde. Çıkan son haberlere göre Meta, Instagram ve Facebook uygulamaları arasındaki çapraz mesajlaşma özelliğinin fişini çekiyor.

Çapraz mesajlaşma özelliği 2020 yılında kullanıma sunulmuştu

Meta, 2020 yılında aldığı karar ile iki uygulama için ( Facebook ve Instagram ) çapraz mesajlaşma özelliğini kullanıma sunmuştu. Kullanıcılar bu özellik ile Messenger’den Facebook hesaplarındaki arkadaşlarına mesaj gönderebiliyorlardı.

Çapraz mesajlaşma özelliğin kullanıma sunulmasından 3 yıl sonra ise Meta, kullanıcılarını üzecek bir karar aldı. Duyuruya göre kullanıcılar, 2023 Aralık ayının ortalarından itibaren Instagram hesaplarından Facebook hesaplarındaki kişiler ile yeni sohbet oluşturamayacaklar.

Etkileyici bir Instagram profili nasıl oluşturulur?

Alınan yeni karar, geçmişte oluşturulmuş mesajlaşmaları etkilemeyecek. Eski sohbetler erişime açık olacak ancak yeni bir mesaj göndermek mümkün olmayacak. Aynı zamanda şirket, bu kararı neden aldığını resmi bir şekilde belirtmedi.

 

Peki siz Meta’nın bu kararı hakkında ne düşünüyorsunuz? İki uygulama arasındaki çapraz mesajlaşma özelliğini kullanıyor musunuz? Yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın.

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz