Microsoft onayladı; Xbox Mini buzdolapları geliyor

0
1.352 Okunma

Teknoloji şirketi Microsoft uzun suredir beklenen Xbox Mini buzdolaplarının üzerinde çalıştıklarını ve yakın bir zamanda kullanıcılarla buluşacağını duyurdu.

Microsoft sözünde duruyor

Microsoft, yeni bir Xbox etkinliği sırasında mini buzdolaplarının görünmediğini, ancak hala üzerinde çalışıldığını açıkladı. Ayrıca Xbox Pazarlama Direktörü Aaron Greenberg; Twitter’da Microsoft’un mini buzdolapları hakkında herhangi bir ayrıntı paylaşmamasının, henüz yolda olmadıkları anlamına gelmediğini söyledi.

microsoft-onayladi-xbox-mini-buzdolaplari-geliyor-1

Aaron Greenberg yaptığı paylaşımda “Mini buzdolabı olmadan Xbox’ın geleceği tamamlanmış sayılmaz. Umarım sizi daha uzun süre soğukta bırakmamayız. Elimizden geldiğince daha fazlasını paylaşacağız!” ifadelerini kullandı. Şirketin neden bir buzdolabı üreteceğini merak ediyorsanız şöyle açıklayalım: Oyun konsolu Series X, ilk gösterildiği günden bu yana bir buzdolabına benzetiliyordu.

“Meme” olarak internet dünyasında şaka konusu olan durumun ardından Microsoft; gerçekten bir Series X buzdolabı hazırlamış ve YouTuber iJustine’e göndermişti. Hazırlanan bu dolap tasarımıyla dikkat çekmiş ve herkesin hoşuna gitmişti. Üstelik bu dolaptan bir tane de ünlü şarkıcı Snoop Dogg’a da hediye edilmişti. Microsoft bu doğrultudaki geri bildirimleri takip etti ve sonunda kullanıcılarla buluşturmak için gerçek Xbox mini buzdolabı yaratacağını duyurdu.

Kaynak: GameSpot

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz