Samsung 4 kapılı buzdolabı modellerini yeniliyor

0
852 Okunma
samsung buzdolabı

Samsung, CES 2021 etkinliğinde tanıttığı 4 Kapılı Buzdolabı modellerini dünyanın pek çok yerinde satışa sunuyor. İnox ve siyah gibi renk alternatiflerinin yer aldığı 4 Kapılı Buzdolabı ürün serisi, geliştirilmiş teknolojisiyle dikkat çekiyor.

Yeni model Temmuz’da piyasada olacak

Günümüzün yeni trendlerini tüketicilerle buluşturma taahhüdünü yerine getiren Samsung, 4 Kapılı modellerinin modern tasarımıyla mutfak deneyimine yeni bir boyut kazandırarak ev yaşamını iyileştiriyor. İlk olarak Kuzey Amerika’da Bespoke modeliyle satışa sunulacak 4 Kapılı seri, daha sonra Latin Amerika, Avrupa, Asya, Ortadoğu ve Kuzey Afrika’da kullanıcılarla buluşacak. 2 farklı 4 Kapılı Buzdolabı modelinin inox ve siyah renk alternatifleriyle Temmuz 2021’de Türkiye’de satışa sunulması planlanıyor.

samsung 4 kapılı buzdolabi

Samsung Electronics Başkan Yardımcısı ve Dijital Ev Aletleri Müşteri Deneyimi Ekibi Başkanı Hyesoon Yang, piyasaya sunulan 4 Kapılı Buzdolabı serisiyle ilgili şunları söyledi:

“Dünyanın yeni trendlere uyum sağladığı bu dönemde değişen ihtiyaçlara cevap verebilmek önceliklerimizden biri haline geldi. Bu sebeple, yeni 4 Kapılı serimizle tüketicilerin evde daha fazla zaman geçirdiği bu günlerde bireysel yaşam tarzlarına göre özel çözümler sunmayı hedefledik.”

Bütçenizi kontrol edebileceğiniz 5 uygulama önerisi

Yeni 4 Kapılı Buzdolabı’nın özellikleri

Esnek iç depolama alanı: 4 sıcaklık modunu kullanarak çeşitli gıdaları saklayabilen bağımsız bir bölme olan Flex Zone özelliği ile iç depolama alanı özelleştirilebiliyor.

Uzaktan Kontrol: Buzdolabını her zaman, her yerde izleme ve kontrol etme imkanı sağlıyor. Dahili Wi-Fi sayesinde sadece uygulama kullanarak buzdolabı uzaktan kontrol edilebiliyor. Hızlı Soğutma modları seçilebiliyor, sıcaklık izlenebiliyor ve kapı açıksa uyarı alınabiliyor.

Üstün soğutma performansı: Üçlü Soğutma Teknolojisi, buzdolabı ve dondurucunun 3 bölmesindeki sıcaklık ve nemi bağımsız olarak kontrol ediyor ve kokuların birbirine karışmasını önlüyor. Hassas Soğutma özelliği, taze yiyeceklerin kalite ve dokusunu korumak ve dondurucu yanıkların etkisini önlemek için sıcaklık dalgalanmalarını ±0,5 ° C’de tutuyor. Bu sayede buzdolabının kapısı sık sık açılsa bile yiyecekler taze kalıyor. Metal Soğutma Teknolojisi ise buzdolabının arka bölümdeki metal soğutma plakasıyla soğuğu muhafaza ederek bölmeyi serin tutmaya yardımcı oluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz