Microsoft Surface Go hakkında her şey

0
284 Okunma

Yazılım şirketleri içinde dünya devi olan Microsoft, yeni çıkacak olan tableti Surface Go’yu tanıttı. Hem tasarım, hem işletim sistemi, hem de uygun fiyatlı oluşu kalbimizi çalacak gibi. Microsoft Surface Go hakkında her şeyi detaylıca anlatıyoruz.

Surface Go özellikleri

Öncelikle fiyatından başlayalım çünkü fiyatının uygunluğu hiç şüphe yok ki en dikkat çeken özelliği. Tabletin fiyatı 1800 TL olacak ve tabletin teslimatları Ağustos ayında başlayacak. Uygun fiyatlı tablet pazarı içinde yerini garanti altına almak isteyen Microsoft, hedefine ulaşacak gibi. Aynı zamanda iPad Air 2 gibi bütçe dostu klasmanında olan diğer tabletlere de iyi bir rakip olacak.

Tabletin ekranı 10 inç, kalınlığı ise 8.3 mm ile Surface serisi içindeki en ince tablet olma özelliği taşıyor. Böylece istenilen her yere büyük bir kolaylıkla taşınmasına olanak sağlıyor. 4-8 GB RAM ve 64-128 GB depolama alanı seçenekleri mevcut. Pil ömrü ise 9 saat. Tabletin işletim sistemi haliyle Windows 10 ve rahatça görüntülü konuşmaya olanak sağlayan ön kamerası aynı zamanda yüz tanıma kilidini de destekliyor.

Tabletin yanında kullanımı daha da kolaylaştıracak ve daha da zevkli hale getirecek aksesuarlar mevcut. Surface Stylus Pen, aydınlatmalı klavye gibi aksesuarlarla birlikte fiyatı KDV hariç 2750 TL civarına geliyor. Klavyede 4 farklı renk seçeneği var. Ayrıca tabletin dik durmasını sağlayan platform da tabletin aksesuarsız haline dahil.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz