Her kadının telefonunda olması gereken 9 uygulama

0
747 Okunma

Artık ajanda tutmaktan ilaçlarımızı almayı hatırlatan uygulamalara kadar bir sürü uygulama her telefon sürümü ve modeli için mevcut. Ama özellikle kadınların telefonlarında olması gereken uygulamalar var. Biz de her kadının telefonunda olması gereken başlıca 10 uygulamayı listeledik. Şunu da belirtmekte fayda var ki sıralayacağımız tüm uygulamalar iOS ve Android sistemlerine uygun.

myPill

Yanınızda her daim bir hatırlatıcıdan öte, sanal bir doktor varmış gibi düşünün. Almanız gereken ilaçları, zamanları not edebileceğiniz, almadığınızda size hatırlatmalar yapacak, semptomlarınızı, ilaç kutunuzda ne kadar ilaç kaldığını, ilerlemenizi veya şikayetlerinizi kaydedeceğiniz bir uygulama myPill.

Clue

Bazen hepimizin aylık periyod zamanlarımızı takip edecek vaktimiz olmuyor ya da unutabiliyoruz. Clue ise periyod zamanlarımızı kaydediyor ve yaklaşırken haber veriyor. Ayrıca eğer gecikme gibi bir problemle karşılaşırsanız da size bildiriyor. İsmi sayesinde ise özel bir klasörde saklamanız gerekmiyor.

OPI

OPI aslında bir oje markası ama öyle bir uygulaması var ki tüm kadınların isteyeceği cinsten! Uygulamanın içinde dilediğiniz oje rengini sizin elinize ve tırnağınıza benzeyen birinin elinde deneyip görebiliyorsunuz. Böylece hayal kırıklığı da yaşamıyorsunuz. Ancak uygulamanın içinde sadece OPI’nin kendi ojeleri mevcut. Yine neredeyse her markanın birbirine benzer renkleri olmasından sebep hala oldukça işe yarar.

Nike+ Training Club

Spora gitmeye vaktiniz yoksa spor sizin ayağınıza geliyor! Nike+ Training uygulamasının içinde günlük, haftalık ve aylık programlar var. İhtiyacınız ve isteğiniz doğrultusunda antreman setleri seçebiliyorsunuz. İçindeki eğitim videoları ile de ne zaman ve nerede isterseniz sporunuzu o şekilde yapabiliyorsunuz.

Audible

Audible bir sesli kitap uygulaması. Sevdiğiniz ya da okumak isteyip de vaktiniz olmadığı için okuyamadığınız kitapları siz araba sürerken, koşudayken ya da sadece evin içinde uzanıyorken sizin için sesli bir şekilde okuyor. İsteğiniz doğrultusunda kendinize bir kütüphane oluşturabiliyorsunuz.

Starbucks

Kahve ve Starbucks severlerin en iyi arkadaşı haline gelebilecek bir uygulamadan bahsedeceğiz. Adın da anlaşıldığı üzere uygulama Starbucks’a ait. Bu uygulamaya sahip olmanın avantajı ise yeni çıkan kahvelerden haberdar olmak, bir Starbucks şubesine gittiğinizde sıra beklemeden sipariş verebilmek ve kahveler hakkında yorum yapabilmek. Bir de en yakın Starbucks şubesini bulmayı atlamayalım tabii ki!

Evernote

Yanınızda not almak için ağır bir ajanda taşımak istemiyorsanız Evernote tam size göre. Toplantı notlarınızı, ufak tefek çizimlerinizi, verilerinizi, dosyalarınızı Evernot’ta saklamak mümkün ve hafif!

Afterlight

Gelelim fotoğraf düzenleme uygulamasına. Afterligt, fotoğraf düzenleme uygulamaları içinde şüphesiz ki en kalitelilerinden biri. Oldukça geniş bir filtre yelpazesi olmasının yanı sıra fotoğrafınızın tüm detayları üzerinde edit yapabiliyorsunuz. Fotoğraflara eski bir görünüm kazandırmak için ise en çok tercih edilen ve kullanılan uygulama.

Flipboard

Gelelim son ve en işlevsel uygulamalarımızdan birine. Biz kadınlar olarak gündem takip etmekten asla geri kalmayız. Bu yüzden de Flipboard hepimizde var olması gereken bir uygulama. Gazetelerden dergilere ve online sitelere kadar tüm mecraları takip edebiliyorsunuz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz