Microsoft Teams kullanıcıları müjde! Yapay zeka geliyor

0
312 Okunma

Microsoft Teams, yakında sunulacak yeni güncelleme ile bir dizi yeni yapay zeka özelliklerine kavuşacak. Kullanıcı deneyimini yükseltecek bu güncelleme ile özellikle de sohbet robotu Microsoft Copilot desteği öne çıkacak. İşte ayrıntılar…

Microsoft Teams, yapay zeka ile donatılıyor

Söz konusu bu güncelleme ile birlikte Copilot desteği gibi bir dizi yeni yapay zeka özellikleri sunulacak. Bu özellikler sayesinde toplantı esnasında kullanıcılara konuyla ilgili önemli ipuçları sunulacak.

Microsoft Teams, yapay zeka ile donatılıyor

Sohbet kısmındaki metin yazışmaları yapay zeka tarafından incelenip daha etkili bir şekilde iletilmek üzere düzenlenecek. Bu da iş verimliliğinin artırılmasına yardımcı olacak. Ancak bu özelliklerin bazılarının yalnızca abonelik ücreti ödeyen kullanıcılara sunulacağını belirtelim.

İlginizi Çekebilir – Spotify, Udemy’ye Rakip Oluyor! İşte kullanıcıları heyecanlandıran yeni özellik

Güncelleme ile birlikte Microsoft’un yeni IntelliFrame teknolojisinin de sunulacağı belirtelim. Bu teknoloji, birden fazla kişinin konuşması ile birlikte seslerin üst üste gelmesini engelleyecek ve böylece daha net ve sağlıklı bir iletişim mümkün hale gelecek.

Aynı zamanda çevrim içi toplantılarda kullanıcıların görüntüleri en iyi şekilde optimize edilerek daha net bir görünüm elde edilecek. Bu geniş kapsamlı güncellemenin ne zaman kullanıma sunulacağı şimdilik belirsizliğini koruyor. Tahminler önümüzdeki günleri gösteriyor. Yani şimdilik beklemekten başka yapacak bir şey yok gibi görünüyor.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Yeni Microsoft Teams özelliklerini nasıl buldunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz