Her evin vazgeçilmezi o ürün! En iyi mikrodalga fırınlar listesi!

0
672 Okunma

Bir zamanların en popüler ürünlerinden olan mikrodalga fırın şimdilerde popülerliğini kaybetmiş gibi duruyor. Gelişen teknoloji ile birlikte herkes evine çok daha farklı ürünler almaya başladı. Oysaki bir mikrodalga fırın bir evin olmazsa olmazı diyebiliriz.

Peki mikrodalga fırın ne işe yarar? Zararlı mıdır? 2023 yılında hangi mikro dalga fırını alabilirim? İşte haberimiz.

Mikrodalga Fırın Ne İşe Yarar?

Mikrodalga fırınlar; kısa sürede klasik fırınlara göre çok daha az enerji harcayarak yemek pişirmeyi sağlar. Hızlı ve pratik olan bu ürün, yemeklerinizi homojen bir şekilde pişirir.

Genelde dondurulmuş yemekleri ısıtmak için kullanılsa da tek görevi bu değildir. Mikrodalga fırınlarda yemek ısıtmak dışında; yemek pişirmek, kek yapmak, sebze haşlamak, ekmek kızartmak gibi birçok farklı özelliği içinde barındırır. Bunun yanı sıra çok daha az yağ ile yemeklerinizi yapmanıza olanak tanır. Yani bir nevi eski nesil “airfryer” diyebiliriz.

Mikrodalga Fırın Zararlı Mıdır?

Bir şehir efsanesi haline gelen bu sorunun yanıtı hayır oluyor. Yapılan araştırmalar sonucunda uzmanlar mikrodalga fırınların kullandığı radyofrekansların insan vücuduna zararlı olmayacak kadar düşük seviyede olduğunu belirtiyor.

2023 Yılında En İyi Mikrodalga Fırınlar!

Listemizde 5 adet mikrodalga fırın yer alıyor. Bu fırınların her bütçeye uygun en iyi fırınlar olduğunu söyleyebiliriz. İşte listemiz.

  • BOSCH BEL554MS0 Ankastre Mikrodalga Fırın

Piyasadaki en yüksek fiyatlı mikrodalga fırınlardan biri olsa da sunduğu özellikler sayesinde buna değer. 900W mikro dalga gücü olan fırın 25 Litre pişirme haznesine sahip. Son olarak 8 farklı program özelliğinin yanında ekstra Touchcontrol, led aydınlatma ve döner tabla ekipmanları var. Fiyatı ise 11.300 TL olarak satışa sunuluyor.

  • SAMSUNG MG22M8054AK/TR Ankastre Mikrodalga

6 farklı program sayısı olan fırının 22 Litre pişirme haznesi kapasitesi bulunuyor. Bunun yanı sıra 1300W mikrodalga gücü ve 1100W ızgara gücü var. Kolay temizlik özelliği, sıcak tutma, koku giderme ve hızlı buz çözme ille oldukça kullanışlı. Fiyatı ise 7400 TL olarak raflarda yerini alıyor.

  • BEKO BMD 20 Serisi

Şık tasarımı ile dikkatleri üzerine çeken fırının 20 Litre kapasitesi bulunuyor.  Dijital bir ekrandan kontrolleri sağlayabileceğiniz bu ürünün 2000W gücü bulunuyor. Fiyatı ise 4000-3000 TL olarak satışa sunuluyor.

  • SAMSUNG MS23K3515AS Mikrodalga Fırın

25 Litre kapasitesi bulunan cihazın 6 farklı pişirme modu var. 1150W güç tüketimi yapan fırın oldukça şık duruyor. Fiyatı ise 2500 TL olarak yer alıyor.

  • ALTUS ALMD20 Mikrodalga Fırın

Fiyat performans ürünleri ile bildiğimiz Altus markası birçok kişi tercih ediyor. Ürünün 20 Litre hacmi ve 5 farklı program sayısı var. Zaman ayarlı bu cihazın 700W gücü de mevcut. Fiyatı ise 1900 TL olarak raflarda.

Sizin için seçtiğimiz mikrodalga fırın önerilerimizi nasıl buldunuz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz