2023 Yılının en popüler kahve makineleri!

0
376 Okunma

Kahvesiz uyanamayanlara, tüm gün kahvesiz kalamayanlara 2023 yılının en uygun ve kullanışlı 5 kahve makinesini sizler için listeledik. Hadi gelin bu kahve makinelerine birlikte bakalım…

Nespresso C30 Essenza Mini

 

En dar alanlara bile sığabilen Essenza Mini ile eşsiz kahve deneyimleri yaşayabilirsiniz. Yüksek basınçlı pompası ve hızlı ısınma sistemiyle kaliteden ödün vermeden kahvenizi hazırlayabilirsiniz. Nespresso Essenza ile birçok çeşitli özel seçim kahve yapabilirsiniz. Dilediğiniz aromada kapsül kullanarak mükemmel kahve lezzetine ulaşabilirsiniz.

Philips Daily Collection

 

Filtre kahve sevenlerin vazgeçilmezi olan,  Enerji tasarrufu ve güvenlik için 30 dakikadan sonra otomatik kapanma ile makineyi unutma sorununu ortadan kaldırıyor. Dilediğiniz zaman bir fincan kahve almanız için damlama önleyici özelliği sunmaktadır.

Arzum Okka Minio Jet 

Lezzetli Türk kahvesi olmazsa olmazın ise ihtiyacınız olan Türk kahvesi makinası Arzum Okka Minio Jet. Şık tasarımı, kalitesi ve pratik kullanımıyla kahve severler için birebir. İncelemeye ne dersiniz. Arzum Okka Minio Jet, tek seferde 5 fincan kahve pişirme kapasitesiyle kısa sürede lezzetli kahve içmenizi sağlıyor. Çift ağız tasarımı sayesinde makinenin cezvesini ister sağ ister sol elle fincana doldurabilirsiniz. Minio, dünyanın en prestijli yarışmalarından Plus-X’te tam 2 ödül birden almış, Hem “Dizayn” hem “Kullanım Kolaylığı” dallarında aldığı ödüllerin yanı sıra “Best Product of the Year” ödülünün de sahibi olmuştur.

 

Electrolux EEA111 1250 W Espresso ve Capuccino Makinesi

Electrolux EEA111 Espresso ve Cappucino Makinesi 1250 Watt’lık güce sahip. Sıcak süt köpürtme işlevi  sayesinde sade espresso veya sütlü kahvenizi hızlıca hazırlayabilirsiniz. 1,25 litrelik su hazne kapasitesi bulunan cihazı her kullanım sonrasında kolaylıkla temizleyebilirsiniz. Bununla birlikte otomatik kapanma sistemi bulunuyor. kahvenizi pişirdikten yarım saat sonra aktif hâle gelerek olası tehlikelere karşı kendini kapatıyor. Cihazın her iki yanında bulunan su seviye göstergesiyle makinenizde kalan su miktarını rahatlıkla takip edebilirsiniz.

Karaca Hatır Plus 2 in 1 Filtre Kahve Makinesi

Türk kahvesini ve filtre kahveyi tek makinede buluşturarak kahve severleri memnun etmeyi başaran Karaca markası oldukça kaliteli model ile karşımıza çıkıyor. Otomatik kapanma özelliğiyle kahve makinesinin başında beklemenize gereken kalmadan kahvenizi kısa sürede hazırlayabilirsiniz. Geniş demlik hazinesiyle de misafirlerinizi de unutmuyor. Tek seferde 5 kişilik kahve kapasitesiyle dikkat çeken ürün ile birlikte lezzetli kahveler kısa süre içerisinde elde ediliyor. Üstelik kahveleriniz taşma sensörü sayesinde bol köpüklü kahve deneyimini size sağlıyor.

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz