Mobil fotoğrafçılığın maksimum üssü olan Xiaomi 12S Ultra tanıtıldı

0
249 Okunma

Birkaç gün önce açıklandığı gibi, Xiaomi nihayet bugün Çin’de yeni Xiaomi 12S serisini piyasaya sürdü. Serinin en göze çarpan modeli Xiaomi 12S Ultra’ya gelin beraber göz atalım…

Xiaomi 12S Ultra özellikleri

Xiaomi 12S Ultra, önceki söylentileri gerçeğe dönüştürüyor ve kamera lensini andıran devasa bir arka kamera tümseği içeren yeni bir tasarımla geliyor. Cihaz, en yeni Sony IMX989 sensörlü 50MP birincil kamera, 128 derecelik FOV (görüş alanı) ile 48MP ultra geniş lens ve 5x optik zoom ve 120x’e kadar dijital zoom özellikli 48MP periskop-telefoto lens içerir.

mobil-fotografciligin-maksimum-ussu-olan-xiaomi-12s-ultra-tanitildi-1

Ayrıca bu, gelişmiş ve çok daha akıcı video çekimi sunmak için HyperOIS ile birlikte Dolby Vision HDR videoyu destekleyen ilk Android akıllı telefon. 12S Ultra, 8K’ya kadar HDR video kayıt desteği ile geliyor. Yılın ikinci yarısında piyasaya sürülen bir amiral gemisinden beklendiği gibi, 12S Ultra, Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setinden güç alıyor. Ayrıca telefon 12 GB’a kadar LPDDR5 RAM ve 512 GB’a kadar dahili depolama ile donatılmıştır.

mobil-fotografciligin-maksimum-ussu-olan-xiaomi-12s-ultra-tanitildi-2

Cihaza güç sağlamak için kaputun altında 4.860mAh pil bulunuyor. 67W kablolu şarj , 50W kablosuz şarj ve 10W ters kablosuz şarj desteği ile destekleniyor. Xiaomi‘nin Xiaomi 12S Ultra’da zaten klasik olan buhar odasını değiştirdiğini ve suyun daha hızlı dolaştığı ve markanın deyimiyle daha verimli olduğu bir sıvı soğutma sistemi kullandığını belirtmekte fayda var. 12S Ultra’nın WiFi 6E, Bluetooth 5.2, GPS, NFC, kızılötesi sensör ve şarj ve dosya aktarımı için USB C 2.0 bağlantı noktasına ek olarak iki SIM kartta 5G sunduğunu da unutmayalım.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz