Xiaomi Mi Band 7 Pro tanıtıldı; İşte özellikleri

0
361 Okunma

Teknoloji devi Xiaomi, Mi Band Pro 7‘yi Çin’de resmi olarak piyasaya sundu. Tarihinde ilk defa Band serisi için Pro varyantı çıkaran cihaz teknoloji severleri şaşırttı.

Xiaomi Mi Band 7 Pro özellikleri

Mi Band 7 Pro ile Xiaomi, Huawei Band 6’nın tasarımından ilham almış görünüyor. Giyilebilir cihaz artık sadece başka bir fitness bandı gibi görünmüyor. Bunun yerine, daha büyük ve cesur tasarımıyla bir fitness bandı ve akıllı saat arasındaki çizgiyi bulanıklaştırıyor. Xiaomi Smart Band 7 Pro , standart Band 7’den yatay olarak daha geniş olan 1.64 inç AMOLED ekrana sahiptir. Bu, artık içeriği ve bildirimleri görüntülemek için daha geniş bir yüzey alanına sahip olduğunuz anlamına gelir.

xiaomi-mi-band-7-pro-tanitildi-1

Panel 326ppi piksel yoğunluğuna, 280 x 456p çözünürlüğe ve Her Zaman Açık ekrana sahiptir. Ayrıca Band 7 Pro, kutudan çıktığı gibi 180’den fazla saat yüzüyle birlikte gelir. Ek olarak, Xiaomi Band 7 Pro’da yeni olan bir diğer şey de , otomatik parlaklık sağlayan ortam ışığı sensörü.

Diğer özelliklere gelince, çoğu standart Mi Band 7 ile aynı kalıyor. Sürekli kalp atış hızı takibi, kan oksijen takibi, uyku takibi ve daha fazlası gibi sağlık özelliklerine sahip oluyorsunuz. Pro varyantı, 117’ye kadar spor modunu, varsayılan olarak NFC’yi (ayrı bir varyant değil) ve akıllı telefonunuzu taşımadan antrenmanları izlemek için dahili GPS’i destekler.

Üstelik fitness takipçisi 5ATM’ye kadar suya dayanıklı ve suyunu 235mAh pilden alıyor . Xiaomi, tek kullanımda tek bir şarjla 12 güne kadar süreceğini iddia ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz