Modern dizayn edilmiş çok amaçlı akıllı ocak sistemi

0
689 Okunma
çok amaçlı akıllı ocak sistemi

Yemek pişirmeyi ve yemeği seven birçok kişi mutfakta oldukça fazla vakit geçiyor. Bu kadar fazla vakit geçirilen bir alanda pratik teknolojik aletler kullanmak ise mutfakta geçirilen vakti çok daha değerli kılıyor.  Ankastre mutfaklar hem kompakt bir his hem de birbiriyle entegre çalışan ürünleri kapsadığı için bu tür mutfakları seçmek oldukça mantıklı olabiliyor. Modern çizgilere sahip çok amaçlı ocak sistemi ise oldukça güzel duruyor.

çok amaçlı akıllı ocak sistemi

Hem minimal hem de oldukça pratik akıllı ocak sistemi

Konsept olarak geliştirilen çok amaçlı akıllı ocak sistemi küçük bir mutfağı olanlara sesleniyor. Yerden tasarruf ederken yiyeceğiniz yemeklerin çeşidinden tasarruf etmek zorunda kalmıyorsunuz. Gurme seviyesinde yemek pişirmeyi sevenler içinde bulunmaz bir nimete dönüşen bu akıllı ocak sistemi sayesinde birçok çeşit yemeği kolayca yapabilirsiniz.

çok amaçlı akıllı ocak sistemi

Normal teknolojik bir ocak gibi görünen bu tasarımın altında değiştirebilir plakalar bulunuyor. Bu sayede isterseniz ocak olarak kullanıyor isterseniz de değiştirdiğiniz plaka ile kısa süre içinde lezzetli ızgaralar yapabiliyorsunuz. Bu şekilde tasarlanmış ve oldukça minimal olan bu ocak sistemi oldukça pratik bir kullanım da sunuyor.

çok amaçlı akıllı ocak sistemi

Elektrikli ızgara plakası ve kapağı ile minik bir fırına dönüşebilen bu ocak,  hem modern duruyor hem de yerden tasarruf etmenizi sağlıyor. Sıcaklık ayarlarının kolay bir şekilde yapıldığı ocağın, dijital bir ekranı da bulunuyor. Özel bir kaplama sistemi düşünülen bu ocağın kullanım ömürünün de oldukça uzun olabileceğinin altı çiziliyor.

Mutfak işlerini kolaylaştıracak teknolojik ürünler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz