Motivasyonunuzu arttıracak günlük olumlama uygulamaları

0
723 Okunma

Olumlamalar, bilincimizi ve bilinçaltımızı etkilemeyi amaçlayan cümlelerdir. Kullandığımız her bir olumlama, evrene verilmiş bir mesaj mahiyetindedir. Bu içeriğimizde sizler için motivasyonunuzu arttıracak günlük olumlama uygulamalarını listeledik.

Mantra – Günlük Olumlama

motivasyonunuzu-arttiracak-olumlama-uygulamalari-1

Mantra – Günlük Olumlama uygulaması, 10 farklı kategoride 10.000’den fazla olumlamayı kullanıcılarıyla paylaşıyor. Üstelik beğendiğiniz olumlamaları arkadaşlarınızla paylaşmanıza olanak sağlıyor.

Goddess: Güçlü Kadınlar için

Sadece kadınlara özel içeriklere sahip olan bu uygulama zihninizi, bedeninizi ve ruhunuzu iyileştirmek için birçok tekniği bir araya getiriyor. Genel olarak meditasyon temalı olan bu uygulama kullanıcılarına günlük ipuçları ve olumlamalar da paylaşmakta.

Motiva – Günlük Motivasyon

Motivasyonunuzu arttıracak bir diğer günlük olumlama uygulaması Motiva. Bu uygulama kullanıcılarının motivasyonunu arttırmak ve daha pozitif bir gün sunmak için hazırlanmış.

Olumlamalar ve Olumlama Müzikleri

Google Play Store’da yer alan Olumlamalar ve Olumlama Müzikleri uygulaması, farklı kategorilerde olumlama cümleleri ve müziklerinden oluşuyor. Üstelik uygulamada olumlama taktikleri ve film önerileri de bulunuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz