Akıllı telefonunuzla kullanabileceğiniz aksesuarlar

0
234 Okunma

Akıllı telefonlarımız her ne kadar son teknoloji ile gelse de bazı durumlarda ekstra aksesuarlara ihtiyaç duyabiliyoruz. Bu içeriğimizde sizler için akıllı telefonunuzla kullanabileceğiniz aksesuarları listeledik.

Araç içi telefon tutucular

akilli-telefonunuzla-kullanabileceginiz-aksesuarlar-1

Çok sık araç kullananların tercih ettiği araç içi telefon tutucuları, akıllı telefonunuzla kullanabileceğiniz aksesuarlardan biri. Piyasada birden fazla marka ve modeli bulunan bu cihaz aracınızın içinde; trafik kurallarını doğru bir şekilde uygulayarak, cep telefonunuzu rahatça kullanma imkânı sağlıyor. Üstelik bazı modellerde hızlı şarj desteği bulunuyor.

Kablosuz şarj cihazları

akilli-telefonunuzla-kullanabileceginiz-aksesuarlar-2

Kablosuz şarj cihazları; şarj kablolarının sürekli bozulup, kopmasından yakınanların mutlaka tercih etmesi gereken aksesuarlardan biri. Geçtiğimiz yıllarda pek yaygın olmayan bu aksesuar günümüzde birçok amiral gemisi modelin kablosuz şarj desteğine sahip olmasıyla birlikte popüler hale geldi. Üstelik bu aksesuar yalnızca akıllı telefonları değil akıllı saatleri, fitness takip cihazlarını, kablosuz kulaklıkları, dijital kalemleri vb. diğer ürünleri de şarj edebiliyor.

Ünlü markaların tasarladığı teknolojik aksesuarlar

Harici kamera lensleri

Akıllı telefonunuzla kullanabileceğiniz bir diğer aksesuar harici kamera lensleri. Telefonuyla fotoğraf çekmeyi sevenlerin tercih edebileceği bu aksesuar ile ekstra geniş açılı fotoğraflar çekebilir veya makro fotoğraflarınızı daha stabil ve pürüzsüz hâle getirebilirsiniz.

Takip cihazı

akilli-telefonunuzla-kullanabileceginiz-aksesuarlar-4

Son dönemlerde adını sıkça duyduğumuz bu aksesuarı akıllı telefonlarınızla eşleştirdiğiniz takdirde çanta, anahtarlık ve diğer kıymetli eşyalarınızı takip edebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz