Motorola yeni akıllı telefonu Moto G42’yi tanıttı

0
262 Okunma

Uygun fiyatlı akıllı telefonlar üreten Motorola bugün Moto G42 yeni akıllı telefon modelini piyasaya sundu. Gelin cep dostu yeni akıllı telefonun özelliklerine bir göz atalım…

Motorola Moto G42 özellikleri

Moto G42 2400 x 1080 piksel (FHD+), 700 nit en yüksek parlaklık seviyesi ve 409 PPI çözünürlüğe ve 6.47 inç OLED ekrana sahip. Cihaz sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 680 SoC tarafından destekleniyor. Bunun yanı sıra akıllı telefon, 4 GB RAM ve microSD kart ile 1 TB’a kadar genişletilebilen 64 GB dahili depolama ile eşleştirilmiş.

Kamera açısından Motorola Moto G42, 50 megapiksel birincil kamera, derinlik sensörü olarak da ikiye katlanan 8 megapiksel geniş açılı kamera ve 2 megapiksel makro kamera içeren üçlü bir kurulumuna sahiptir. Önde tarafta ise Moto G42, 16 megapiksel ön kamera ile gelmektedir. motorola-yeni-akilli-telefonu-moto-g42-yi-tanitti-1

Motorola Moto G42’deki bağlantı seçenekleri arasında 4G LTE, Wi-Fi, Bluetooth, GPS/ A-GPS, 3,5 mm kulaklık girişi ve USB C tipi bağlantı noktası bulunur. Cihaz özel bir yuva aracılığıyla microSD kart (1 TB’a kadar) aracılığıyla genişletmeyi destekleyen 64 GB yerleşik uMCP depolama alanı taşır. Motorola , Moto G42’yi 20W TurboPower hızlı şarjı destekleyen 5.000 mAh pille donattı (uyumlu şarj cihazı kutuyla birlikte gelir) ve tek bir şarjla 30 saatten fazla yedekleme sunacak şekilde derecelendirildi.

Gemideki sensörler arasında bir ivmeölçer, ortam ışığı, jiroskop, manyetometre ve bir yakınlık sensörü bulunur. Telefon ayrıca yana monte edilmiş bir parmak izi sensörü ile birlikte geliyor. Motorola Moto G42, çift stereo hoparlör taşır ve Dolby Atmos desteği içerir . Telefon, IP52 dereceli su geçirmez bir yapıda gelir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz