WhatsApp, mesaj silme süre limitini uzatıyor!

0
146 Okunma

Mesajlaşma platformu WhatsApp özelliklerini geliştirmeye hız kesmeden devam ediyor. Platform mesajları silmemize yarayan “Herkes İçin Sil” özelliğinin süresini uzatıyor.

WhatsApp mesaj silme limitini 2.5 güne çıkarıyor

Bir süre önce WhatsApp, sohbetler için ilginç bir seçenek sunmaya başladı. Gönderilen mesajları silebiliriz, ancak sadece bizim için değil, konuşmada bulunan herkes için de silinir. Yani bu hem bireysel hem de grup sohbetleri için işe yarar. En son WhatsApp güncellemelerini takip eden web sitesi WABetaInfo, Meta‘nın sahip olduğu mesajlaşma uygulamasının herkes için mesajları silmek seçeneğinin zaman sınırını güncellediğini bildirdi.

Daha önce, herkes için mesaj silme sınırı bir saat sekiz dakika ve 16 saniyeydi. Yeni sınır 2 gün 12 saat oldu. WABetaInfo “Önceki limit 1 saat, 8 dakika ve 16 saniyeydi. Dün gönderilen bir mesajı silmeye çalıştık ve işe yaradı! Yeni zaman limitinin gerçekten 2 gün 12 saat olduğunu da doğrulayabiliriz, aynısı Bu özelliğin geliştirilmesi sırasında planlandı.” paylaşımında bulundu. Özelliğin önümüzdeki haftalarda bazı beta kullanıcılarına sunulacağı bildirildi.
whatsapp-mesaj-silme-sure-limitini-uzatiyor-1
Mesajlaşma uygulaması, bir grup yöneticisinin gruplardaki herhangi bir mesajı silmesine izin verme yeteneği üzerinde de çalışıyor. Bu özellik, uygulamanın gelecekteki güncellemesinde kullanıma sunulacak. Ancak bu özelliğin kesin tarihi hala bilinmiyor.
Son zamanlarda, şirket kullanıcıların bir aramada belirli kişileri sessize almasına veya mesaj atmasına izin veren bir özellik yayınladı. Uygulama ayrıca grup çağrısının alt kısmında bir gösterge de sundu. Tüm katılımcılara, birinin grup çağrısına katıldığını bildirir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz