Mutfakların iPhone’u yenilendi, işte Thermomix TM6!

1
5.764 Okunma

Teknolojinin elinin değdiği en önemli alanlardan biri mutfaklar. Mutfaklarda kullanılan robotlar, elektrikli tencereler, yeni nesil fırınlar hatta akıllı kahve makineleri hem hayatı kolaylaştırıyor hem de mutfaktaki yaşamı eğlenceli hale getiriyor. Thermomix de mutfakların yetenekli robotlarından biri. Sahip olduğu yetenekleriyle diğer robotlardan ayrılan Thermomix mutfak robotu yeni nesli ile de oldukça iddialı. 

Daha önce TM5 modelini incelediğimiz Thermomix’in şimdi de TM6 modeli görücüye çıktı. Önümüzdeki aylarda Avrupa ülkelerinde satışa çıkacak olan TM6’da hem Wi-Fi hem de Bluetooth bağlantı özelliği bulunuyor. Yeni modeldeki tarif kütüphanesi sürekli olarak da güncelleniyor. 

İşlemcisi ve hafızası son derece güçlü olan mutfak robotunda 16 GB depolama alanı bulunuyor. Bu alan tarif kütüphanesi ve yeni bilgiler için oldukça önemli. TM5 modelinde çok fazla şikayet alan küçük ekran TM6 ile tarih oluyor. 6,8 inçlik büyük ekranda aynı zamanda dokunmatik özelliği de var. TM5’teki pişirme fonksiyonlarına yeni nesil ile birlikte farklı fonksiyonlar da ekleniyor. Yavaş pişirme ve fermantasyon bunlardan bazıları. Karıştırma, doğrama, öğütme, yoğurma, karıştırma, buharlama, pişirme, çırpma, hassas ısıtma, karıştırma ve emülsifiye etme ise standart yetenekler arasında.

Diğer akıllı cihazlarla da iletişim kurabilen Thermomix TM6 fiyatı ise yaklaşık 1500 dolar. 

TM6 gelene kadar, Thermomix TM5 modelini incelediğimiz videoyu izleyebilirsiniz…

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz