Mutfak aletleri çok ilginç bir tasarım çalışmasıdır. Mutfakta kullandığımız elementlerin birçoğu klasiktir, yemek pişirmek için kullandığımız ocak bir kaşık, çatal, bıçak olabilir, bu nesnelerin hepsi asırlardan bu yana yüzyıllar boyunca değişmeden kalmıştır. Şimdi. Duvara monte edilmiş bir pişirme istasyonu hayal edin ve yalnızca istediğiniz kadar pişirme zamanı için bir ocak kullanın. Şimdi bu, mutfağınızı ve pişirme sürecinizi yeniden tanımlamak için tasarlanan mutfak aletleri küratörlüğümüzün bir parçası olarak kısaca listelediğimiz tasarımlardan biri. Bu tasarımların, mutfağınızı tasarım tarzınıza uyacak şekilde yenilemeniz ve yeniden oluşturmanız için size nasıl ilham verdiğini bize bildirin.
Yeni mutfak gereci tasarımlar bizlere neler sunuyor?
Bıçak tasarımında son güncelleme ile yatay duran ve birbirine oturtulan bıçak seti:
İki taraflı kullanılan baharatlık:
Kinetik güç kullanarak soya sosunu eşit olarak dağıtan sosluk:
Peynir ve hamur işi kesmek için hazırlanan tahta kesme bıçakları:
Tek parça çelikten üretilen bıçak:
Türk bir tasarımcı olan Engin Akbaba‘nın hava tahliyesini endüksiyon ocağı ile birleştiren hibrit ocak tasarımı: