Instagram interneti koklayacak

0
234 Okunma

Facebook’un bünyesine giren Instagram verdiği son müjde ile, mobil kullanımlarda interneti daha az tüketeceklerini ve bunun için yapılan çalışmaların başarılı sonuç verdiğini açıkladı.

ınstagram ile ilgili görsel sonucu

Instagram yüksek çözünürlüklü görsellerin uygulama içine indirilirken harcanan veri fazlalığını azaltmayı amaçladıkları projede başarılı sonuca ulaşıldı. Artık saatlerce gezineceğiniz yüksek çözünürlüklü fotoğrafları sorunsuz ve hızlı bir şekilde aynı zamanda da az veri gücüyle indirip görebileceksiniz.

Instagramda gezinirken daha az hücresel veri harcamayı amaçlayan bu adım ile daha az veri tüketip daha çok gezinebilmek olanağı sağlıyor.

Taze meyveleriniz anında soda oluyor

Android için geliştirilen bu özellik umarız ki iOS işletim sistemli cihazlara da en kısa sürede gelir. Bu özelliği seçen android kullanıcıları daha az veri tüketirken aynı zamanda görsel ve videoların daha hızlı yüklenmesini sağlayacak.

Ä°lgili resim

Şirket, attığı bu adımı ile kesintisiz bağlantı ile daha çok insana ulaşarak herkesin uygulamaya kolay ulaşıp daima bağlantıda kalmalarını amaçladıklarını açıkladılar. Daha fazla insana kesintisiz bir Instagram deneyimi sunmayı hedeflediklerini belirttiler.

Ä°lgili resim

Instagram’da bu özellik nasıl çalışıyor?

Ayarlarda “Hesap” sekmesi altında “Hücresel Veri Kullanımı” başlığındaki bu özellik ile video ve yüksek çözünürlüklü görsellerin önceden yüklenipte veriyi çabucak doldurmasına engel olunacak.

Instagram‘da Android işletim sistemine gelen veri tüketimi azaltılması özelliğinin iOS işletim sistemlerine de gelmesini ister misiniz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz