Mutfaktaki ikonik parçanız haline gelecek kesme tahtası!

0
390 Okunma
gitar kesme tahtası

Bir kesme tahtasının şekli ne kadar önemli? Elbette bazı noktalarda bu sorunun cevabı verilirken gayet basit düşünebiliyoruz. Ancak tasarımcı Dave Stencil bu şekilde düşünmüyor.

Nirvana’ya ulaşan robot grubu, aynı anda birden fazla içecek hazırlamanızı sağlayan mutfak robotları… Hepsi farklı düşüncelerin sonucu olarak karşımıza çıkıyor. Teknoloji elbette bizi geliştirdi ve farklı açılardan ürünlere bakmamızı sağladı. CuttingBoredom da bu düşüncelerden yola çıkarak mutfaktaki küçük yardımcınızı rock yıldızı gibi hissetmenizi sağlayacak şekilde tasarladı.

gitar kesme tahtası

Gitar şeklindeki kesme tahtası minimal ve klas

CuttingBoredom‘da söz konusu kesme tahtaları olduğunda efsane İngiliz grubu Beatles’tan plak tasarımanda bir kesme tahtasından tutun da ressam Bob’tan fırça darbelerinin olduğu birçok ürün karşınıza çıkıyor. Ancak şimdi tasarım rock müziğe ruhunu vermişler için geliyor. Fender elektro gitardan ilham alan kesma tahtası tasarımı, domates ve salatalık doğramayı keyifli hale getiriyor.

Mutfakta zaman geçirmeyi sevenler için bu tarz tasarımsal parçalar, keyif dozunu biraz daha yukarı çıkartıyor. Farklı ahşap tonlarının kullanıldığı bu kesme tahtasının fonksiyonel açıdan da yeterli olduğunu söylemeye gerek yok sanıyoruz. Hem pratik bir şekilde kullanım sağlayan ürünün hem de kullanılmadığında mutfağın bir köşesinde güzel bir obje gibi duracağını söylemek mümkün.

Mutfak kombinini tamamlayan Warmhaus Minerwa!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz