Google Pixelbook Go pembe olmayacak!

0
206 Okunma
google-pixelbook-go-pembe-olmayacak-3

Dünyanın en çok tercih edilen arama motoru Google, nihayet Pixelbook Go’nun “Pembe Değil” sürümünü sunmaya hazırlanıyor. Üç ay sonunda beklenen sürüm sonunda geldi diyebiliriz. Anlaşılan o ki Google Pixelbook Go, pembe olmayacak.

google-pixelbook-go-pembe-olmayacak-1

İnternet devi daha renkli bir şekilde tasarladığı Chromebook’unu resmi mağazası, Best Buy ve diğer kanallar aracılığıyla satmaya başladı. İşlevsel olarak incelendiğinde siyah dizüstü bilgisayarla aynı gibi ama daha az sıkıcı. Siz daha renkli bir tasarımda kullanmak istiyorsanız ekstradan para ödemeyi gözden çıkarmalısınız. Bir Core i5 modeli için en az 849 $ yani günümüz kuruyla beş bin küsür gibi bir rakam ödeme yapmak zorundasınız.

google-pixelbook-go-pembe-olmayacak-2
Google Pixelbook Go piyasadaki en heyecan verici Chromebook’u değil fakat doğru performans, sağlıklı pil ömrü ve kaliteli bir klavye ile doğru onay kutularını işaretlemenizi sağlıyor.

Şikayetlerin çoğu sadece maliyet etrafında dönüyor. Aslında ödediğiniz şey için heyecan verici bir tasarım ve 4K ekrana sahip olacaksınız. Daha fazla RAM veya ek depolama alanına sahip olmak istiyorsanız yine oldukça fazla ödeme yapabilirsiniz .
Google, kullanıcıların ödediği ücrete göre alternatifleri sunacak. Böylelikle daha heyecan verici tasarımlara ve özelliklere sahip olabileceksiniz.

Oppo F15 tanıtıldı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz