Müzik yapmayı sevenler için en iyi 5 müzik uygulaması!

0
153 Okunma

Akıllı telefonlarımızı var eden en önemli detaylardan biri uygulamalar. Kullandığımız uygulamalarla akıllı telefonların neler yapabildiğini çok daha net bir şekilde görebiliyoruz. Kamera uygulamalarından çöpçatanlık uygulamalarına, verimlilik uygulamalarından alışveriş uygulamalarına kadar birçok uygulama ile akıllı telefonları kişiselleştirmek mümkün. Kendi zevkimize göre baştan yarattığımız akıllı telefonlar için bir de ses ve müzik uygulamaları bulunuyor. Bu uygulamalar müzik yapmaya, podcast dinlemeye ve hatta bir DJ olmaya bile olanak sağlıyor.

İşte müzik yapmayı sevenler için bu yılın en iyi müzik uygulamaları.

djay

iOS işletim sisteminin en güçlü DJ uygulamalarından biri olan djay ücretsiz ancak çoğu mobil uygulama gibi uygulama için satın almalar sunuyor. Kendinizi profesyonel bir DJ gibi hissetmeniz için gereken tüm özelliklerin bulunduğu uygulamada birçok ses efekti bulunuyor.

Capo touch

Müzisyenlerin notalara ihtiyaç duymadan şarkıları öğrenmelerine yardımcı olan uygulama, yüklenen ses dosyasındaki gitar ya da piyano akorlarını tespit edebiliyor. Bir şarkıyı notalarına ayırmak için ona yüklemeniz yeterli.

Samplebot

Kendi müziğinizi ya da melodinizi yaratmanıza olanak sağlayan Samplebot üzerinden ses kaydı da yapabilirsiniz. Şarkı oluşturmak için önceden kaydedilmiş seslere de başvurabilirsiniz.

GarageBand

İddialı bir uygulama olan GarageBand hem yeni başlayanlar hem de profesyoneller için harika işler çıkarabiliyor. Dijital bir kayıt stüdyosu olan uygulama üzerinden şarkı kaydetmeniz, düzenlemeniz hatta mix yapmanız mümkün.

TabBank

İlhamın nerede geleceği belli olmaz. TabBank da bunun için oluşturulmuş mobil bir not defteri. Akıllı telefondaki not defterinden farklı ise üzerine sözleri ve akorları yazmak mümkün. Bu yüzden tamamen müzisyenlere hitap ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz