MySizeID ile vücut ölçülerinizi öğrenmek artık çok kolay!

0
425 Okunma
MySizeID uygulaması nasıl kullanılır

Terziler, hazır konfeksiyon ürünleri veya özel tasarımlar. Tercihiniz hangisinden yana olursa olsun üzerinize tam oturan kıyafetleri defalara provaya gitmeden veya tek seferde standart kalıplar içerisinde bulmak oldukça zor. Özellikle pandemi döneminde bu seçim daha da zor olmaya başladı. Tüm bu sorunları ortadan kaldırabilecek  bir girişimden söz etmek istiyoruz. MySizeID telefonunuz aracılığı ile bedeninizi doğru şekilde ölçümleyebiliyor.

MySizeID nedir? MySizeID  nasıl kullanılır?

MySizeID uygulaması

IOS veya Android telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu uygulama dijital mezura olarak da adlandırılıyor.Vücudun 4 faklı bölgesini ölçümleyebilen bu program ile daha önce hiç satın almadığınız, kalıpları hakkında fikriniz olmayan markalardan dahi kolaylıkla alışveriş yapabileceksiniz. Sadece hazır kalıp çalışan firmalar değil aynı zamanda özel tasarım yapan yerler veya kendi terzileriniz ile de verileri kullanarak doğru sonuçlar alabileceksiniz. Özellikle pandemi sebebi ile provaya gitmek veya deneyerek kıyafet almak konusunda tereddüt yaşıyorsanız bu uygulama ile alışverişlerinizi kolaylaştırabilirsiniz.

MySizeID uygulamasını kullanmak ise oldukça basit. Uygulamayı indirdikten sonra, bir hesap açıp boy ve kilo bilgilerinizi giriyorsunuz. Daha sonra göğüs derinliği, göğüs genişliği, kalça ve kol ölçülerinizi alabilmek için size kısa videolar sunuyor. Videoları izleyip doğru pozisyonları uygulayarak ölçülerinizi öğrenebiliyorsunuz. Aldığınız ölçüleri kullanabileceğiniz hali hazırda bir çok marka var, aynı şekilde bilgilerinizi özel terzinizle de paylaşabilirsiniz.

MySizeID uygulaması hakkında bilgi edinmek için markanın tanıtım videolarını izleyebilirsiniz.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz