Kopenhag Moda Haftası dijital olacak

0
144 Okunma

Kopenhag Moda Haftası Covid-19 kısıtlamaları nedeniyle, Şubat ayındaki organizasyonu dijital olarak gerçekleştirecek. Etkinliğin 2-5 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirileceğini ve 33 markanın Sonbahar/Kış 2021 koleksiyonlarını fiziksel ve dijital sunumların bir kombinasyonu halinde sergileneceği duyuruldu.

CIFF ve Revolver moda fuarları da iptal edildi

Danimarka’daki uzun süreli Covid-19 kısıtlamaları sebebiyle moda haftası artık sadece dijital baskı olarak devam edebilecek. Önlemler neticesinde, Şubat 2021’in sonuna kadar Danimarka’daki tüm ticaret fuar etkinliklerinin fiziksel olarak yasaklandığı duyuruldu. Bu nedenle CIFF ve Revolver moda fuarları da iptal edildi.

 

Kopenhag Moda Haftası CEO’su Cecilie Thorsmark yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Covid-19’un mevcut gelişimi nedeniyle, bu sefer ticaret fuarları da dahil olmak üzere tüm fiziksel etkinlikleri iptal etmek zorunda kaldık. Kopenhag Moda Haftası’nın gösteri programı ve söyleşi programı sanal olarak da olsa hala aynı. Kesinlikle istenmese de, bu inkar edilemez bir şekilde yapılacak doğru şey ve bunun yerine Ağustos 2021 moda haftasında fiziksel olarak tekrar buluşabilmeyi dört gözle bekliyoruz.

Tüm şovlar ve konuşmalar, Kopenhag Moda Haftası’nın yeni dijital platformu www.copenhagenfashionweek.com adresinden gerçekleştirilecek.

Evde kullanabileceğiniz yeni nesil cilt bakım aletleri

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz