Nefesinizi kesecek 15 altın renkli cihaz ve aksesuar!

1
616 Okunma

Piyasada, altın rengi bu sıralar siyah kadar çok görülmeye başladı. Büyük firmaların siyah ve gri gibi klasik renklerden vazgeçip telefon ve tabletlerde altın rengini kullanmaya başladıklarını siz de farketmişsinizdir. Sizce, firmaların teknolojik aletlerde altın renklerine  bu kadar çok yer vermesinin nedeni kadınların ilgisini çekmek midir?

15 farklı altın renkli cihaz ve aksesuar

İşte Women Love Tech adlı site tarafından seçilen en iyi altın renkli Apple ürünleri! Yeni ve harika renklere sahip Apple elektronik cihazınızı alın ve insanları hayretler içinde bırakın!

iPhone 8 ve 8 Plus

Yeni gelen iPhone 8 ve 8 Plus’ın özellikleri saymakla bitmiyor: bu güzel telefonlar 4,7 ve 5,5 inç süper retina özellikleri ve ilk OLED ekranına sahip. Ayrıca gerçekçi, büyüleyici renkleri olan, siyahları simsiyah ve aydınlık yerleri de göz alıcı bir güzellikte gösteren bu teknoloji, incecik bir tasarıma sahip. 

iPad Mini 4

IPad Mini 4 hızlı ve çok fazla özelliğe sahip. Yeni parmak izi kilidi ve altın renkleri ile iPad Mini 4’ü çok seveceksiniz. Bu güzel tabletin en güzel yanlarından biri ise çantanıza kolaylıkla sığabilecek boyutta olması. 

MacBook

Yenilenmiş MacBook’a siz de bizim gibi hayran kalacaksınız! Daha ince, daha hafif ve hiç olmadığı kadar fazla özelliğe sahip! Harika 12 inç retinası ve kenarlarını da kaplayan cam ekranıyla görüntülenen bütün görüntüleri inanılmaz bir şekilde odaklıyor. 1 gün pil ömrüne sahip bu Macbook; altın, gri ve uzay girisi renklerine sahip.

Beats by Dr. Dre Solo2 Kablosuz Kulaklıklar

Beats Solo 2 Kablosuz kulaklıkların gri, uzay grisi ve altın renkleri mevcut. Artık, telefonunuzu ve tabletinizi Beats kulaklığınıza bağlayabileceksiniz. Dinlediğiniz her şarkıda bu canlı ve dengeli ses sistemine bayılacaksınız. 

Beats Pill 2.0 Hoparlör

Beats Pill 2.0 hoparlör, taşınabilir boyutuna kıyasla inanılmaz güçlü bir ses sistemine sahip. Bu hoparlörle en sevdiği şarkıları dinlemeye bayılacaksınız! Beats Pill 2.0 hoparlörünün çantanıza sığabilecek boyutta olmasının yanı sıra birçok renk seçenekleri de mevcut. 

Beats by Dr. Dre urBeats kulak içi kulaklık

Beats urBeats kulak içi kulaklıklar mükemmel ses kalitesi ve kendi müziğini kontrol edebilme imkanı sunuyor. Bu kulaklık, dışarıdan gelen istenmeyen seslerin sizin müzik zevkinizi bozmasını engelliyor.

Apple Watch Edisyonu

38mm Rose Gold kılıfa ve beyaz spor kayışına sahip olan bu güzel saat yine çok şık duran ürünlerden biri.

B&O BeoPlay A2 Taşınabilir Bluetooth Hoparlör

B&O BeoPlay A2, güçlü ve taşınabilir Bluetooth hoparlöre ve 24 saat bateri ömrüne sahip. Ayrıca kırılmaz alüminyum gövdesi, size akustiğinde hiçbir değişime uğramayacağının garantisini de veriyor.

MIPOW Power Cube Taşınılabilir Şarj Aleti- 4500mAh

MIPOW Power Cube, taşınabilir bataryasıyla cihazlarınızı yoldayken bile şarj etme imkanı sunuyor. Üstelik yeni tasarımı daha ince ve daha detaylı.

MacBook Pro için Michael Kors Koruma Kılıfı

Biz bu kılıfa bayılıyoruz! Michael Kors kılıfı, şık bir görünüme sahip olmak isteyenler için ideal. Üstelik bu kılıfın sert koruyucu katmanı fazladan bir destek sağlıyor.

Kate Spade Telefon Kabı

Hafif polikarbonattan yapılmış olan bu kap, telefonunuzu çiziklerden ve kırılmalardan koruyacak. Sadece telefonunuzu çantanızdan dışarı çıkarın ve kırılma korkusu olmadan telefonunuzu rahatça kullanın. 

Sena Ultra İnce Altın Renkli Telefon Kılıfı

Bu Sena telefon kılıfı, en kaliteli ince deriyle teker teker işlenmiş ve kadife astarlar detaylarıyla süslenmiş olmakla beraber, kırılmalara karşı en dayanıklı telefon kılıflarından biridir. İPhone’unuzu neredeyse kılıf takmamış kadar ince gösteren Sena ultra ince altın renkli telefon kılıfının fiyatı ise 44,95 dolar.

Twelve South HiRise Deluxe Altın Renkli Apple Telefon Şarjı ve Tutucusu

Twelve South’s HiRise Deluxe metal standı, şarj etmeniz ve elleriniz doluyken telefonunuzu tutabilmeniz için ideal. Telefon tutucusunu masanıza koyun ve telefonunuz şarj olurken istediğiniz gibi FaceTime aramalar yapıp bildirimlerinizi daha rahat kontrol edin. 

Adidas Telefon Kılıfı

Adidasın iPhone 5s’ler için polikarbondan yapılmış olan telefon kabı, mikrofiber astarlarıyla mükemmel bir koruma sağlıyor.

Just Mobile Encore Altın Renkli Tutucu

Bu telefon ve tablet tutucusu, sağlam tabanı ve menteşe destekleriyle tabletinizi güvenle ayakta tutmayı sağlıyor. En iyi görüş açısına ulaşabilmek için ayarlanabilen destekleriyle en yüksek korumayı sağlıyor.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz