Quriobot ile kendi chatbotunuzu yaratın!

0
131 Okunma
Quriobot ile kendi chatbotunuzu yaratın!

Quriobot, web sitemizde interaktif ve kullanıcı dostu chatbotları kurmamızı sağlar. Böylece işimizi kurmanın daha yaratıcı yönlerine daha kolay odaklanabiliriz.

Facebook beslemeleri ve Instagram beğenileri ile gerçek insan etkileşiminin yerini alan giderek artan otomatik bir dünyada yaşıyoruz. Pratikte, her kârlı işletme, müşteriye anında hizmet veren web siteleri ve uygulamalar oluştuyor. Genellikle, müşteri hizmetleri pahasına işletmeler, bu yeni gerçekliğe uyum sağlamak zorunda kalıyorlar.

Quriobot ile kendi chatbotunuzu yaratın!

Chatbotlar, bir web sitesinde veya bir şirkette yaşadığımız herhangi bir problemde bizlere yol gösterir. Dostça, otomatik sohbet pencereleri – İnternet Çağında verimli ve akıcı bir müşteri hizmetinin temelini oluşturur. Quriobot, müşterilerimiz için profesyonel kalitede bir müşteri hizmetleri deneyimi yaratmayı kolaylaştırır.

Sürükle ve bırak şablonlarını kullanarak sohbet formumuzu, iletişim formlarını değiştirmek, ziyaretçilerimizden yapıcı geri bildirim almalarını istemek ve işletmemizin ve web sitemizin her zaman sorunsuz çalışmasını sağlayacak bir platform oluşturmamızı sağlar. Ayrıca; diğer yararlı işlevleri yerine getirebilmek için hızlıca özelleştirilebilir.

Quriobot kullanarak, ses tonumuzla eşleşen yanıtlar yazabilir ve programlayabiliriz. Müşterilerimizden ya da görüştüğümüz kişilerden  elde edilen değerli verileri alabiliriz. Kategorilere ayırabilir, sohbet aramamızın estetik düzenini sitemizin görünümü ve daha fazlasıyla eşleşecek şekilde ayarlayabiliriz.

Quriobot, davranışlara koşullu kurallar uygulamamıza bile izin verir. Yani, bu da kullanıcıların ve müşterilerin, soruların yanıtlandığı hattın diğer ucunda gerçek bir insanla aynı şekilde muamele görecekleri anlamına gelir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz