Netflix’in En İyi Dizi ve Filmleri- 16-22 Ocak arası

0
326 Okunma

Netflix’te bu hafta!

Binlerce kaliteli dizi, film ve belgesel içeriklerinin bulunduğu Netflix uygulaması, milyonları ekrana kitlemeğe devam ediyor. Geniş bir film kitaplığına sahip bu platform, TV dizilerine göre daha ilgi çekici ve sürükleyici olduğundan tercih ediliyor.

Aynı zamanda farklı ülkelerin sanat anlayışına bakabiliyor olmak, bu dizileri onlarca farklı dile çevirebilmek çok büyük bir avantaj. Aylık veya yıllık paketlerle üye olabileceğiniz bu dijital platform oldukça keyifli bir alan.

Bizde sizlere Pembe Teknoloji ekibi olarak her hafta Netflix Türkiye’de en çok izlenen dizi ve filmleri listeliyor olacağız. Umarız bu içerik sizlere ne izleyeceğiniz konusunda rehber olur ve hoşunuza gider.

Siz bu film ve dizileri izlediniz mi?

İşte 16 Ocak-22 Ocak arası en çok izlenen 5 film şunlar;

1-Kaybedenler Kulübü Yolda

Kalabalık bir arkadaş grubuyla iki arkadaş keyifli bir tatil geçiriyor. Bu tatilin ardından motorlarıyla yaşadıkları şehir olan İstanbul’a doğru yola çıkıyorlar. Ancak beklenmedik iki misafir, onların bu yolculuğuna ortak oluyor. Türlü planlarla yaptıkları bu yolculuk onlara yolun, yolcuğun ve ilişkilerin hiçbir zaman planlandığı gibi olmadığını gösteriyor.

2-Elektra

Ana karakterimiz bir kiralık katil olan Elektradır. Bullsey adında farklı bir kiralık katil tarafından öldürülen karakter The Hand adındaki suç örgütü tarafından tekrar hayata döndürülür. Ama ona verilen görevler artık hiç kolay değildir.

3-Laal Singh Chaddha

1994 yapımı “Forrest Gump” filminden uyarlanan film olduğunu söyleyebiliriz. Ancak bu film Hindistan’daki son derece iyimser bir adamın hayat ve aşk yolculuğunu anlatıyor.

4-JUNG_E

Yapay zeka laboratuvarında çalışan bir araştırmacı, yakın gelecekte yaşanacak kıyamet sonrası olaylar için bir sistem geliştirmeyi planlıyor. Bu sistemde kahraman asker olan annesinin beynini klonlayarak iç savaşı bitirmeyi amaçlıyor.

5-The Pale Blue Eye

Kıdemli dedektif olan bir adam ve  genç bir öğrencinin desteğinin birleşmesi ile hikaye başlıyor. Bu filmde karakterler West Point’tekİ Askeri Akademisinin gizemli olaylarını çözmeye çalışıyor.

 

İşte 16 Ocak-22 Ocak arası en çok izlenen 5 dizi ise şunlar;

1- Shahmaran: Season 1

2-Vikings: Valhalla: Season 2

3-Ginny & Georgia: Season 2

4-Wednesday: Season 1

5-Vikings: Valhalla: Season 1

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz