Kuaför masrafına son! En iyi 5 düzleştirici!

0
1.684 Okunma

Elektronik eşya kategorisinde, kadınların vazgeçilmezlerinden biri kesinlikle ‘saç düzleştiricisi’ diyebiliriz. Piyasada çok sayıda alternatifi bulunan bu ürünü alırken kararsız kalabilirsiniz.

Saçlarımız bizim en özen gösterdiğimiz alanlardan biri olduğu için yıpranmasını hiç istemeyiz. Bunun için de en doğru ve günümüz şartlarında en ekonomik olan düzleştiriciyi bulmalıyız.

1000 TL Altı En İyi 5 Düzleştirici

Her ne kadar fiyatlar çok yüksek olsa da Pembe Teknoloji ekibi olarak sizlere 1000 TL altı en iyi beş düzleştiriciyi listeledik. Listemizdeki ürünler saçınızı en az yıpratacak, jilet görünümü verecek ürünler olduğunu söyleyebiliriz. İşte o ürünler ve fiyatları…

1-Philisp BHS520 Düzleştirici

30 saniyede kullanıma hazır olan düzleştiriciyi 120°C ila 230°C’lik sıcaklık aralığında seçim yaparak kullanabilirsiniz.  Hassas hareketli plaklar ve argan yağ katkılı seramik plaklar sayesinde saçınızı çok daha hızlı düzleştirebilirsiniz. ThermoShield teknolojisi ile üretilen düzleştirici saçınıza daha az hasar verirken, iyonik sistem sayesinde saçınız elektriklenmelerden de kurtulur.

Fiyatı 1000 TL olan bu ürünü gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

2- Remington S5505 Düzleştirici

150°C ila 230°C‘lik ısınma ayarını seçtikten 15 saniye sonra kullanıma hazır hale gelen cihaz oldukça şık görünüme sahip. Gelişmiş Seramik Ultra kaplama ile yumuşak saçlar elde edebileceğiniz bu ürün, 60 dakika sonra otomatik kapanma özelliğine sahip. Aynı zamanda esnek plakları sayesinde saçınıza farklı şekiller de verebilirsiniz.

Ürünün fiyatı ise 700 TL olarak raflarda yerini alıyor.

3- Babyliss ST240E Düzleştirici

Seramik kaplama özelliği bulunan düzleştirici 30 saniye içerisinde kullanıma hazır hale geliyor. 200°C ila 230°C‘lik derece arasında ısı ayarlayabileceğiniz bu ürün kuaförlerinde vazgeçilmezi.

Fiyatı ise 650 TL olarak yer alıyor.

4- Arzum AR5021 Düzleştirici

 

Keratin ve argan yağ katkılı seramik kaplaması sayesinde saçlarınız parlar ve mükemmel şekilde düzleşir. 160°C ila 230°C ayarı bulunan ürünün otomatik bir şekilde kapanma özelliği sayesinde güvenlik sağlıyor.

550 TL fiyat etiketi bulunan bu ürüne sahip olabilirsiniz.

5-Grundig HS 7032 Düzleştirici

Kendimin de severek kullandığım bu ürün lavanta yağlı seramik plaklar sayesinde saçlarımın nemini kaybetmeden şekillendiriyor. 40 saniye ısınma süresi bulunan düzleştiricinin iyon özelliği de mevcut. En fazla 220°C ısıya çıkabilen ürünün hareketli plakları sayesinde saçınıza farklı şekiller verebilirsiniz.Güvenlik açısından kilitleme özelliği de bu ürünün bir başka güzel özelliği diyebiliriz.

En ekonomik fiyata sahip düzleştiricimizin fiyatı ise 500 TL.

Peki sizin kullandığınız düzleştirici hangisi? Bu listeye hangi düzleştirici eklenebilir?

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz