Netflix çocuk profillerini yeniden tasarlıyor

0
370 Okunma

Dünyada 150 milyondan fazla kullanıcısı olan ve en çok tercih edilen film ve dizi izleme platformu Netflix, çocukların platformu daha rahat kullanabilmesi için tasarım değişikliğine gitti.

Çocuk dostu tasarım değişikliği

Netflix, çocukların sevdikleri içerikleri kolaylıkla bulup izleyebilmeleri için Çocuk profillerini yeniledi. Platform ana ekrana “Favorilerim” sekmesi ekledi. Ayrıca şirket çocukların daha çok ilgisini çekecek birtakım eklemeler yaptı. Yeni tasarım Netflix’in ebeveynlerin ve çocukların istedikleri arasında bir denge sağlamasını ve beğenilerine bağlı kalmasını sağlayacak. Ayrıca ebeveynlerin filmleri ve şovları çeşitli kontrollerle birlikte daha iyi bir şekilde seçmelerine yardımcı olacak.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Netflix Çocuk ve Aile Ürün Müdürü Michelle Parsons,

“Her aile farklıdır ve her çocuk farklıdır ve bunu yansıtmak için Netflix deneyimini her zaman iyileştirmeye çalışıyoruz. Bugün; yeniden tasarlanan çocuk profilimizi TV’de paylaşmak için kelimenin tam anlamıyla “ayın üstündeyiz” ve bu da çocukların en sevdikleri karakterlerle, şovlarla veya filmlerle etkileşime girmesini daha kolay ve daha eğlenceli hale getiriyor. ” dedi.

Netflix’in yeni Çocuk profilleri tasarımı, video akışı platformunun TV sürümünde kullanılma sunuldu. Önümüzdeki aylarda tablet, dizüstü bilgisayar ve mobil cihaz kullanıcılarına ulaşması bekleniyor.

Türkiye’deki Netflix abonelerinin en çok izlediği türler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz