Netflix’e ebeveyn dostu yeni özellikler geliyor

0
538 Okunma

Her yaş aralığına uygun içerikler barındıran Netflix, çocuklara özel yapımlar da üretiyor. Popüler dijital yayıncılık platformu, ebeveynlerin çocuklarının ne izlediğini daha iyi anlaması ve çocukların kendilerine uygun içerikleri izlemesi için çocuk programlarını öne çıkaran iki yeni özelliği kullanıma sunuyor.

Netflix ebeveynlere e-posta gönderecek

Ebeveynlere çocuklarının izleme alışkanlıkları hakkında daha fazla bilgi vermek isteyen Netflix, bugün itibarıyla en popüler çocuk şovlarını ve filmlerini sıralayan çocuk ve aile profillerinde yeni bir “Top 10″ listesi gösterecek. 24 saatte bir yenilenecek çocuklar için en iyi 10 listesi ile ilgili konuşan Netflix Ürün İnovasyon Direktörü Jennifer Nieva, geçen yıl yetişkin üyeler için başlattığı listelere atıfta bulunarak, “İlk 10 sıranın üyelerimizin izleyecek bir şeyler bulmasına nasıl yardımcı olduğunu gördük” dedi .

netflix-e-ebeveyn-dostu-yeni-ozellikler-geliyor-1

Netflix’in hayata geçireceği bir diğer özellik ile, ebeveynlerin çocuklarının ne izlediğini takip etmeleri daha kolay olacak. Dijital yayıncılık platformu; 16 Temmuz‘dan itibaren çocuk profili oluşturan ebeveynlere, iki hafta arayla çocukların izleme alışkanlıklarına dayalı önerilerin bulunduğu ve yayıncının ebeveynleriyle ilgili ipuçları içeren e-posta bülteni gönderecek. Ayrıca indirebilir e-postalarda çocuklar için boyama sayfalarına da yer verecek.

Netflix’in ebeveynler ve çocuklar için sunduğu yeni özellikleri nasıl buldunuz? Yorumlarda bizimle paylaşmayı unutmayın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz