Apple’ın ücretsiz eğitimleri YouTube’a geliyor

0
197 Okunma

Teknoloji devi Apple, müşterilerine ücretsiz olarak sunduğu “Today at Apple” eğitimlerini pandemi nedeniyle dijital ortamda gerçekleştirmeye başlamıştı. Şirket Cisco Webex üzerinden sunulan eğitimlerin YouTube‘da yayımlamaya başlayacağı duyurdu.

Today at Apple eğitimleri YouTube’a taşınıyor

2017’den bu yana hizmette olan Today at Apple, öğrencilere ücretsiz atölye çalışmaları sunmakta. Fotoğraf, video, sanat ve tasarım gibi bir çok alanda çeşitli tekniklerin yer aldığı eğitimde, çocuklara kodlama ve video düzenleme gibi becerileri öğretilmektedir. Apple eğitimlerin YouTube’a yüklenmesi ile imkanı kısıtlı olan bireylerin kurslara daha kolay erişmesi amaçlamaktadır.

Şu anda YouTube’a yüklenen ilk eğitim videosunda The Snoopy Showda storyboard sanatçısı olan Krista Porter tarafından Fıstık karakterinin nasıl çizileceği anlatılmaktadır. Yaklaşık 10 dakika süren eğitim videosunda ürün reklamı da yer almakta. Apple’ın bu yeni YouTube dizisi müşterilerini fiziksel bir mağazaya girmelerine gerek kalmadan eğitmenin yollarını bulmaya çalıştığının sinyalini veriyor. Şirket bu eğitici video içeriklerini daha sık yayınlayacağını belirtiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz