Netflix’in en çok izlenen filmleri duyuruldu

0
336 Okunma

Dünyada 200 milyondan fazla kullanıcısı olan aynı zamanda en çok tercih edilen film ve dizi izleme platformu Netflix’in en çok izlenen filmleri listesi açıklandı. İşte o filmler…

1- Extraction (99 milyon)

netflix-in-en-cok-izlenen-filmleri-duyuruldu-1

Chris Hemswort ve David Harbour’ın başrollerinde yer aldığı Netflix orijinal yapımı Extraction, Netflix’in en çok izlenen filmleri listesinin en başında yer alıyor.

2- Bird Box (89 milyon)

Netflix’te en çok izlenen ikinci film Bird Box; peşlerinde olanlardan kurtulmak için gözleri bağlı bir şekilde yola koyulan bir kadın ve çocuklarının hikayesini konu ediyor. Filmin kadrosunda ise Sarah Paulson, John Malkovich, Jacki Weaver, Trevante Rhodes, Lil Rel Howery gibi isimler yer alıyor.

3- Spenser Confidential (85 milyon)

Bir cinayeti çözmek için birlikte hareket etmek zorunda kalan eski bir suçlu ile eski bir polisin hikayesini konu edinen Spenser Confidential, Netflix’in en çok izlenen filmleri listesinin üçüncü sırasında bulunuyor. Başarılı filmin başrollerinde ise Mark Wahlberg, Alan Arkin, Winston Duke gibi isimler yer alıyor.

4- 6 Underground (83 milyon)

En çok izlenen filmler listesinde yer alan bir diğer yapım 6 Underground, kenti suçlulardan kurtarmak için kendilerini ölü olarak gösterip, suçluların peşine düşen 6 kişilik milyalder grubun hikayesini konu ediyor.

5- Murder Mystery (73 milyon)

Başrollerinde Adam Sandler, Jennifer Aniston, Luke Evans isimlerinin yer aldığı Murder Mystery, listenin beşinci sırasında yer alıyor. Film evliliklerini canlandırmak için tatile çıkmayı planlayan bir çiftin başına gelenleri konu ediyor.

6- The Irishman (64 milyon)

7- Triple Frontier (63 milyon)

Haziran ayında yayınlanacak Netflix içerikleri belli oldu

8- The Wrong Missy (59 milyon)

9- The Platform (56 milyon)

10- The Perfect Date (48 milyon)

Netflix’in en çok izlenen filmleri listesi bu şekilde. Sizin en beğendiğiniz Netflix filmi hangisi? Yorumlar kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz