Netflix’in en iyi 4 gizli özelliği

0
123 Okunma

Dünyanın en popüler dizi ve film platformu Netflix, yüzlerce çeşit içeriği kullanıcılarıyla buluşturuyor. Her ay yeni yapımlarla karşımıza çıkan platformdan tam deneyimini elde etmek için kesinlikle bilmeniz gereken birkaç gizli özellik var. İşte Netflix’in en iyi 4 gizli özelliği. (Bu gizli özelliklere yalnızca masaüstünden erişilebilir ve Netflix TV’de ve mobil uygulamada mevcut değildir.)

1. Altyazılı arama

Filmleri ve TV şovlarını anladığınız dilde altyazılı olarak yayınlamak istiyorsanız, normal arama seçeneği pek yardımcı olmaz. Ancak Netflix, altyazılara göre içerik aramanıza izin verir .

2. Sesli arama

Anime veya yabancı dil programlarını İngilizce veya mevcut diğer dillerde izlemek, alt yazılar ve gerçek görseller arasında göz küreleri arasında gidip gelmek yerine onlardan keyif almayı kolaylaştırır. Böylece Netflix, dublajlı ses seçeneğini kullanarak içerik aramanıza izin verir.

netflix-in-en-iyi-4-gizli-ozelligi-1

3. TV şovları veya filmleri isteyin

Netflix‘te olmasını istediğiniz bir TV Şovu veya Film başlığı talep edebilirsiniz. Ancak, bunların yalnızca istekler olduğunu ve yoğun bir şekilde talep edilen bir filmi veya şovu sunmasına bakılmaksızın sorumluluğun Netflix’te olduğunu unutmayın.

4. Veri kullanımını sınırlayın

Sınırsız veri planında değilseniz ve genellikle ay bitmeden verileriniz tükeniyorsa, veri kullanımını sınırlamak iyi bir fikirdir. Netflix, hizmet tarafından veri kullanımını izlemenize ve sınırlamanıza olanak tanır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz