Netflix’in Temmuz 2022 programı belli oldu

0
389 Okunma

Yeni fiyat politikası sebebi ile oldukça yüksek rakamlarda abone kaybeden Netflix, temmuz ayında izleyiciyle buluşturacağı yapımları duyurdu. İşte Netflix’in Temmuz 2022 programı…

Stranger Things 4. sezon 2. kısım

netflix-in-temmuz-2022-programi-belli-oldu-1

Netflix’in popüler dizisi “Stranger Things”in 4. sezon  iki bölümden oluşan 2. kısmı 1 Temmuz’da izleyici ile buluşuyor. 5. sezon onayını alan dizi, gelecek sezonuyla final yaparak ekrana veda edecek.

Boo, Bitch 

netflix-in-temmuz-2022-programi-belli-oldu-2

Netflix’in Temmuz 2022 programında yer alan bir diğer dizi ise Boo, Bitch. 8 Temmuz‘da yayınlanacak dizinin açıklanan konusu şu şekilde; Lise son sınıftaki iki dost, fark edilmek için son bir hamle yapar. Ancak içlerinden biri hayalete dönüşür ve fırsatını bulmuşken hayatın tadını çıkarır.

Merhaba Hoşça Kal ve Yaşadığımız Her Şey

netflix-in-temmuz-2022-programi-belli-oldu-3

Merhaba, Hoşça Kal ve Yaşadığımız Her Şey aynı adlı kitabından uyarlanan film 6 Temmuz‘da Netflix’te. Filmin konusu şu şekilde; Üniversiteden önce pişman olmadan ve kalp kırmadan ayrılmak üzere bir anlaşma yapan Clare ve Aidan, aşka bir şans daha vermek mi yoksa sonsuza dek ayrı kalmak mı konusunda bir tercih yapar.

İkna

netflix-in-temmuz-2022-programi-belli-oldu-4

Jane Austen uyarlaması İkna 15 Temmuz’da izleyici ile buluşacak. Dakota Johnson, Henry Golding ve Cosmo Jarvis gibi isimler yer aldığı filmin konusu şu şekilde; Mütevazı ve çekici bir adamla evlenmemesi için ikna edilen Anne Elliot, sekiz yıl sonra yolları tekrar kesiştiğinde bu kez kalbinin sesini dinleyip gerçek aşka ikinci bir şans verecek mi?

Zeytin Ağacı

Netflix Türkiye’nin yeni yerli içeriği Zeytin Ağacı 28 Temmuz’da Netflix’te. Dizinin oyuncu kadrosunda Tuba Büyüküstün, Seda Bakan, Boncuk Yılmaz, Murat Boz, Füsun Demirel, Fırat Tanış, Rıza Kocaoğlu ve Serkan Altunorak yer almakta.

The Gray Man

22 Temmuz‘da yayınlanacak The Gray Man eski CIA ajanı Court Gentry’nin, namıdiğer Sierra Six’in hikâyesini anlatıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz