Netflix mayıs ayı içerik listesi

1
322 Okunma

Her ay bambaşka dizi ve filmlerle gündeme oturan Netflix’in 2021 yılı mayıs ayı içerikleri belli oldu. Önümüzdeki ay bizleri neler bekliyor birlikte inceleyelim.

Netflix Mayıs 2021 programı

Selena: Tejano Müziğinin Kraliçesi: 2. sezon (4 Mayıs)

Kariyerinde ivme kazanan Selena kendi yolundan şaşmamak, ailesiyle kaliteli zaman geçirmek ve işlerini büyütmek için mücadele eder. Başrollerini Christian Serratos ve Gabriel Cnavarria’nın üstlendiği dizinin 2. Sezonu 4 Mayıs’ta gösterime giriyor.

And Tomorrow the Entire World (5 Mayıs)

Netflix orijinal yapımı film, antişafist bir gruba dahil olan hukuk fakültesi öğrencisinin başından geçen olayları konu ediniyor.

Girl from Nowhere: 2. Sezon ( 7 Mayıs)

Netflix Dizisi Girl from Nowhere’in konusu, Nanno adlı gizemli bir kızın sürekli okul değiştirerek öğretmenlerin ve öğrencilerin yalanlarını ortaya çıkarmasını ele alıyor. Dizinin 2. Sezonu 7 Mayıs’ta gösterime giriyor.

Oksijen (12 Mayıs)

Mayıs ayında yayınlanacak Oksijen filminin konusu ise; Kriyojenik bir ünitede uyanan Liz, oksijeni tükenmeden önce kim olduğunu hatırlamaya çalışır ve hayatta kalmak için savaşır.

Penceredeki Kadın (14 Mayıs)

Netflix’in orijinal filmi Penceredeki Kadın’ın konusu, Agorafobiye sahip, evden dışarı çıkamayan bir psikoloğun, evinin karşısına yeni taşınan komşularını dikizlerken, gördüklerinin başına bela olmasını ele alıyor.

Ölüler Ordusu (21 Mayıs)

Ölüler Ordusu 21 Mayıs’ta Netflix’te gösterime girecek. Filmin konusu Las Vegas’ta zombi salgını olmasının ardından, bir grup paralı askerin yaptıkları soygunun etrafında dönüyor.

Special: 2. Sezon ( 21 Mayıs)

21 Mayıs’ta 2. Sezonuyla karşımıza çıkacak olan dizi Serebral palsi hastalığına sahip olan bir gencin hayatını konu ediniyor.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz