Anneleri buluşturan uygulama Peanut’a sesli sohbet özelliği geliyor

0
395 Okunma

Annelerin tanışması ve sosyalleşmesine imkân sağlayan uygulama Peanut, Clubhouse benzeri özelliği platforma ekliyor. “Pods” adı verilen özellik sayesinde kullanıcıların sesli sohbet etmesi mümkün olacak. Dinleyiciler, Clubhouse’da olduğu gibi “el kaldırarak” izin isteyip konuşmaya dahil olabilecek ayrıca emojiler ile tepki verebilecek.

Annelerin sosyalleşme uygulaması

Şirket, Peanut Pods’ta kadınları sosyal ağlarda rahat hissettiren güvenlik standartlarını uygulamaya devam edeceğini söylüyor. Peanut CEO’su Michelle Kennedy konu ile ilgili, “Peanut, zamanla, örneğin yeni anneler için emzirme danışmanları veya doğurganlık doktorları gibi belirli uzmanlığa sahip kadınlarla bağlantı kurmaya yardımcı olmak için ses özelliğini kullanmayı öngörüyor. Ancak bunlar, dinleyicilerin rehin tutulduğu konferanslar olarak konumlandırılmayacak, bir konuşmacı sürekli olarak uçarken. Aslında Peanut’ın tasarımı, herkese eşit statü vermek için Clubhouse’un “sahne” konseptini ortadan kaldırıyor- konuşsun ya da konuşmasın. Uygulamada, kullanıcılar halihazırda takip ettikleri konulara göre ilginç sohbetler bulabilecekler ve daha da önemlisi, onları sessize alarak diğer konuların gösterilmesini önleyebilecekler.” ifadesinde bulundu.

Anne ve anne adaylarının takip edebileceği 5 Instagram hesabı

Peanut nedir?

Peanut, annelerin kendileri gibi annelerle tanışmasına yardımcı olan bir uygulamadır. Ancak, uygulamayı kullanmak için anne olma zorunluluğu bulunmuyor. Facebook ile uygulamaya giriş yapıp size en yakın lokasyondaki benzer ilgi alanlarına ve geçmişe sahip annelerle eşleşebiliyorsunuz. Bir anneyle eşleştiğinizde mesajlaşmaya başlayabiliyor, isterseniz buluşabiliyor, çocuklarınızla ortak oyun saatleri ayarlayabiliyorsunuz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz