Netflix Şubat ayı içerik listesi

2
377 Okunma
Netflix ekran kilidi özelliği

En çok sevilen yayın platformu Netflix, 2021 yılında daha fazla film ile kullanıcılarını memnun edeceği hakkında söz vermişti. Netflix Şubat ayı film listeleri şimdiden hazır. Hangi yeni filmlerin bizimle buluşacağını gelin birlikte inceleyelim

Netflix Şubat ayı için hangi içerikleri sunacak?

Özellikle akıllı televizyonların adeta vazgeçilmezi haline gelen Netflix yeni özellikleri ve kullanıcı sayısı ile son dönemlerin gündeminden düşmüyor. Her ay yeni filmler ile kullanıcılarına daha iyi hizmet belirleyen Netflix, bakalım Şubat ayı için nasıl bir liste oluşturmuş?

Ateşböeceği Yolu (3 Şubat)

Netflix Şubat ayı Ateşböceği yolu

Gençlikten bu yana dostlukları süren iki kadını konu alan dizinin başrollerinde Katherine Heigl, Sarah Chalke, Ben Lawson, Beau Garrett ve Alissa Skovbye yer alıyor. 40 yaşlarına gelmiş iki kadının gençlikten bu yana birlikte geçirdiği yılları konu alan dizi Kitaptan uyarlanan diziler kategorisinde yer alıyor.

Malcolm & Marie (5 Şubat)

Netflix Şubat ayı Malcolm & Marie

Şubat ayının 5. günü için bir film planlanmış. Siyah beyaz film sever tutkunları için tam dönemimizin konusu olan salgın hastalığı konu alıyor. Problemli bir çifti ve eve dönme sürecini konu alan filmde Zendaya, John David Washington başrollerde yer alıyor.

Suç Mahalli: Cecil Hotel (10 Şubat)

suç mahalli

Suç temalı belgesel sevenler buraya. Kaybolan bir kadını ve şüpheleri üzerinde çeken oteli konu alan heyecanlı bir suç belgeseli. Dizi tadında belgeselin ilk sezonu 10 Şubat’ta gösterime giriyor.

Sevdiğim Türk Erkeklere: Şimdi ve Sonsuza Dek (12 Şubat)

Netflix Şubat ayı Sevdiğim Türk Erkeklere

Gençlik filmleri arasında yer alan bu film, geçmişteki aşkından çıkarımlarını paylaşan bir kızın hikayesini konu alıyor. Yaşadığı tecrübeler sonucu yeni bir aşka yelken açan kızın hikayesi 12 Şubat’ta Netflix’de yayınlanacak.

The Crew (15 Şubat)

The crew

Sokağa çıkma kısıtlamalarını kahkahalarla geçirmek isteyenler için güzel bir komedi dizisi. Kevin James‘in başrolünü üstlendiği dizide Bir NASCAR garajının ekip şefi, takımı modernize etmekle görevlendirilen, teknolojiye bağımlı Y kuşağından gençlerle olan anlaşmazlıklarını komik bir dil ile ekranlara taşıyor.

Tribes of Europa (19 Şubat)

Tribes of Europa

Bu film de drama severler için iyi bir seçenek. Tam bir drama dizisi olan Tribes of Europa’nın konusu gelecekte geçiyor. 2074 yıllarını konu alan dizide Mikro devletlere bölünün Avrupa’nın kaderi üç kardeşin ellerindedir. hem macera hm drama konulu dizi 19 Şubat’ta gösterime girecek.

I Care a Lot (19 Şubat)

I Care a Lot (19 Şubat)

Sadece komedi veya sadece gerilim. Ya da her ikisi. her türden sahneleri yakalayabileceğiniz bu filmde  yasal vasi Marla Grayson’ın maceralarını anlatıyor. Oldukça geniş konu yelpazesi olan filmin  oyuncu kadrosunda Rosamund Pike, Eiza González, Dianne Wiest ve daha birçok isim bulunuyor.

Pele (23 Şubat)

pele

Futbol severler için vazgeçilmez olacak bir film daha Şubat’ta bizlerle buluşacak. İçerisinde özel röportajlar ve ve görüntüler bulunan belgesel Pele hayranları için anısına düzenlenmiş güzel bir içerik.

Tüm filmleri tek bir videoda birleştiren Netflix Şubat ayı için bizleri televizyon başına toplamaya niyetli. Siz yeni içerikler hakkında neler düşünüyorsunuz?

 

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz