Netflix taktik değiştiriyor! İşte aboneleri etkileyecek yeni karar

0
141 Okunma
Netflix

Yeni fiyat politikası sebebi ile oldukça yüksek rakamlarda abone kaybeden Netflix, yeni çözümlerin peşinde koşuyor. İşte Netflix’in yeni stratejik hamlesi.

Netflix az yayın çok kalite ile devam edecek

Bu yılın başında içerik sayısında artış yapacağının sözünü veren Netflix; yayınladığı yeni seriler ile bu sözünü tuttu. Öyle ki her ay birbirinden farklı içerikler görmeye başladık. Fakat bu seri yayınlar kaliteyi biraz düşürdü. Daha kaliteli yapımlar üzerinde odaklanmaya başlayan Netflix; artık odağını kaliteli yayınlara çeviriyor. Yaklaşık 200 bin abone kaybeden platformun bu dönemin sonunda böyle giderse 2 milyon abone kaybetmesi bekleniyor. Buna önlem olarak stratejik bir adım atan Netflix kaybettiği kullanıcıları kazanma peşinde.

Sadece yeni kullanıcılarını değil 3 yıllık sabitleşmiş abonlerini dahi kaybeden platform, artık daha kaliteli yayınlar ile karşımıza çıkacak. Ortaya çıkan son raporlara göre Don’t Look up, Red Notice ve The Adam Project gibi yapımlardan iyi dönüş alan platform artık daha kaliteli içerikler peşinde koşacak.

La Casa de Papel: Kore resmi fragmanı yayınlandı

Şimdi sırada dikkatleri üzerine çeken The Gray Man var. Bu film için harcanan para miktarı büyük bir beklentiye yol açtı. Fakat yayınlanan fragman beklentiyi pek karşılayacak detaylara sahip değil. İlginç filmin yanı sıra bir diğer güzel haber de bugün geldi. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan La Casa de Papel: Kore dizisinin resmi fragmanı yayınlandı. Dizi 24 Haziran tarihinde yayına girecek.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz