La Casa de Papel: Kore resmi fragmanı yayınlandı

0
234 Okunma
La Casa De Papel: Kore

Netflix’in sevilen dizisi La Casa de Papel son sezonu ile izleyicilerine veda etmişti. Büyük bir hayran kitlesi bulunan dizinin şimdi yeni bir versiyonu geliyor. İşte La Casa de Papel: Kore resmi fragmanı.

La Casa de Papel: Kore fragmanı yayınlandı

La Casa de Papel’in bitmesinin ardında hayranları bir hayli üzülmüştü. Büyük bir heyecan ile sonlanan dizinin yeni versiyonu merakla bekleniyordu. Yapılan sızıntıların ve paylaşımların ardından nihayet resmi fragman paylaşıldı. Netflix Türkiye YouTube kanalında paylaşılan fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

24 Haziran tarihinde yayına girecek olan dizi hakkında Netflix Türkiye açıklama yaptı. Yapılan açıklama şu şekilde;

“Bir suç dünyayı değiştirebilir” İnanılmaz bir soyguna yeni ve cesur bir yaklaşım… La Casa de Papel: Kore | 24 Haziran’da, sadece Netflix’te” açıklamasını yapıyor. Dizi için daha önce de “Şehir adını seç, maskeni tak, ekiple tanışmaya hazırlan. #LaCasadePapel: Kore çok yakında sadece Netflix’te.” açıklaması yapılmıştı. Şimdi ise “4 trilyon won ortak para. Sınırların kaldırıldığı bir ülkede sınır tanımayan bir soygun. “Bir suç dünyayı değiştirebilir.” Yüzyılın suçuna tanıklık edin.”

Instagram Reels yeni özellikler kazandı

Kore dizileri son zamanlarda izleyicilerin dikkatini çekiyor. İlk seride olduğu gibi bu seride de bir hırsızlık olayı yaşanıyor. Güney ve Kuzey Kore ‘den gelen bir grup yetenekli hırsızın maceralarının yer alacağı dizide; Yoo Ji-tae, Kim Yunjin ve Park Hae-soo başrıollerde yer alıyor. Dizinin yaratıcı isimleri ise Kim Hong-sun,Ryu Yong-jae,Kim Hwan-chae,Choe Sung-jun.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz