Netflix’te izleyebileceğiniz IMDb puanı yüksek filmler

0
719 Okunma

Bu içeriğimizde sizler için Netflix’te izleyebileceğiniz IMDb puanı yüksek filmleri bir araya getirdik. İşte keyifle izleyeceğiniz o filmler:

Kara Şövalye

netflix-te-izleyebileceginiz-imdb-puani-yuksek-filmler-1

Netflix’te izleyebileceğiniz IMDb puanı yüksek filmler listemizin ilk sırasında yer alan Kara Şövalye 9,0 IMDb puanına sahip. Film, halk için büyük bir tehdit oluşturan Joker’in ortaya çıkması ile kaosa dönen Gotham Sokakları’nın yeniden kurtarıcılığını üstlenen Batman’in hikayesini konu ediyor.

Private Life

netflix-te-izleyebileceginiz-imdb-puani-yuksek-filmler-2

7,2 IMDb puanı alan Private Life filmi; 40’lı yaşlarında çocuk sahibi olmak isteyen çiftin hikayesini konu ediniyor. Richard ve Rachel çifti, birçok başarısız tıbbi tedavinin ardından sonunda yumurta donörü yöntemine ikna olur. Bu konuda Richard’ın üvey kardeşi Charlie’nin 25 yaşındaki kızı Sadie’den yardım istemeye karar verir.

Roma

netflix-te-izleyebileceginiz-imdb-puani-yuksek-filmler-3

Netflix‘te izleyebileceğiniz IMDb puanı yüksek bir diğer film ise Roma. Oscar, Altın Küre gibi birçok ödüle sahip olan bu filmin IMDb puanı 7,7. 1970’lerin başında, Mexico’daki Roma mahallesinde geçiyor ve kişisel, sosyal ve politik çekişmeler sırasında bir ailenin dengesini korumaya çalışmasını konu alıyor.

Kitaplardan uyarlanan Netflix dizileri

Mank

netflix-te-izleyebileceginiz-imdb-puani-yuksek-filmler-4

7,4 IMDb puanı alan Mank filmi, 1941 yapımı “Citizen Kane” filminin senaristlerinden olan Herman Mankiewicz‘in hayat hikayesini konu ediyor. Herman Mankiewicz’i Gary Oldman’ın canlandıracağı biyografik yapımın yönetmen koltuğunda David Fincher yer alıyor.

 Bu Nasıl Aile!

Netflix’te izleyebileceğiniz IMDb puanı yüksek filmler listemizin son sırasındaki Bu Nasıl Aile filmi 7,0 IMDb puanına sahip. Bu Nasıl Aile yönetmenliğini Rawson Marshall Thurber’ın yaptığı ve başrolünde Jennifer Aniston, Jason Sudeikis, Emma Roberts ve Will Poulter’ın rol aldığı komedi filmidir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz