Netflix’teki ters köşe filmler

0
661 Okunma

Video içerik platformu Netflix, tüm dünyanın nabzını adeta elinde tutuyor. Bu içeriğimizde sizler için; global ve ülkelere özel içerikleri ile kullanıcılarının gözdesi olan Netflix’teki ters köşe filmleri derledik. İşte o yapımlar…

The Guilty

netflix-teki-ters-kose-filmler-1

Netflix’teki ters köşe filmler listemizin başında yer alan film The Guilty. Başrolünde Jake Gyllenhaal’un yer aldığı filmin sonu sizi hayli şaşırtacak. Ağırlıklı olarak tek bir mekânda geçen The Guilty‘nin resmi özeti şu şekilde: Bir 911 çağrı merkezinde sabah saatlerinde geçen hikâyede, çağrı operatörü Joe Bayler çağrı merkezini arayan ve hayatı tehlikede olan bir kişiyi kurtarmaya çalışır. Ancak çok geçmeden hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını keşfeder ve tek çıkış yolu gerçekle yüzleşmektir.

Wind River

netflix-teki-ters-kose-filmler-2

Listemizde yer alan bir diğer yapım ise Wind River. Çaylak bir kadın FBI ajanı olan Jane Banner ve geçmişiyle sorunları olan kıdemli, yerel bir oyun izleyicisi olan Cory Lambert’ın ortaklığını konu alan filmi izlerken çok şaşıracaksınız.

Contratiempo

netflix-teki-ters-kose-filmler-3

2016 yılı yapımı bir İspanyol filmi olan Contratiempo gizem türünün ağır bastığı sağlam bir ters köşe filmi.

Shutter Island

netflix-teki-ters-kose-filmler-4

Netflix‘teki ters köşe filmler listemizde yer alan bir diğer yapım ise Shutter Island. Leonardo DiCaprio, Mark Ruffalo, Ben Kingsley gibi isimlerin yer aldığı filmde Teddy Daniels ve Chuck Aule isimli iki polis memurunun, Rachel Solando adlı bir akıl hastasının ortadan kaybolması üzerine tehlikeli akıl hastalarının tedavi gördüğü Shutter Adası isimli bölgede konuşlanan Ashecliffe Hastanesi’ne soruşturma yapmak için gitmesi ve sonradan gelişen esrarengiz olaylar aktarılıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz